A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): open(/var/lib/php5/sess_na5cuf53lvdnl970dmfpb0uvb4, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: controllers/nav.php

Line Number: 5

Jasmientje - Volg hier haar spannende avonturen
About Gallery Services Contact
Inloggen

Jasmientje verlaat het domein.

Nans wilt Jasmientje leren wandelen. "Hey waar ga je naartoe?", vraagt de ezel aan Jasmientje. Het grote bruine paard kijkt ook al om als ze Jasmientje hoort mekkeren met haar moeder. "Wat gebeurt er?" Maar Jasmientje weet zelf niet wat er gaat gebeuren. Iedereen is in rep en roer, toch wil Nans enkel maar een hele kleine wandeling maken buiten het domein. Het lijkt wel alsof Jasmientje gaat ontvoerd worden, alle dieren zijn verontrust.

De struiken waar Jasmientje af en toe blaadjes van kan knabbelen, wordt het kleine geitje telkens even rustig van. Het weggetje naar de poort toe lijkt een hele afstand en daarachter lijkt een hele grote vreemde angstaanjagende wereld verscholen. Wat voor ons zo normaal lijkt, blijkt een groot avontuur te worden voor het kleine geitje. Maar Nans vindt het niet kinderachtig of zo, ze heeft begrip en geduld. Jasmientje mag zelf kiezen hoe snel ze stapt. Haar oortjes staan verschrikt naar omhoog als ze een nieuw weggetje in draait. In de verte hoort ze haar mama roepen: "Jasmientje waar ben je? Kom terug!". Maar Nans toont haar nieuwe plantjes en bloemetjes die ze nog snel even wilt bekijken en voelen. En dan gaan ze snel weer terug, veilig bij mama en de anderen.

Jasmientje heeft het geprobeerd en was heel erg flink. Nans vindt het fijn om aan Jasmientje dingen te leren. Zo leren ze mekaar beter kennen.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_na5cuf53lvdnl970dmfpb0uvb4, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: Unknown

Line Number: 0

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5)

Filename: Unknown

Line Number: 0