A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): open(/var/lib/php5/sess_5jhu7pe7m48ljrs09nq973rdj2, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: controllers/nav.php

Line Number: 5

Jasmientje - Volg hier haar spannende avonturen
About Gallery Services Contact
Inloggen

De eerste bolletjes kaas.

De eerste bolletjes kaas zijn klaar om te proeven! Wat een feest... wat een nieuwsgierigheid... Ze zien er perfect uit, maar hoe zouden ze smaken? Het heeft heel wat werk gekost, vooral de eerste dag. Allemaal verschillende kleine stapjes die je om de zoveel uur moet uitvoeren. Maar ook de dagen nadien en weken lang kreeg de kaas alle nodige zorgen. En beetje voor beetje werd er een mooi geel korstje aangebracht. Wel 10 liter melk zitten in deze twee kleine bolletjes verwerkt.

En nu dus... proeven. Zo leuk, je eigen gemaakte kaas. Zonder bewaarmiddelen of chemische toevoegingen, puur natuur en je weet precies wat erin zit. De smaak is verrassend; een lekkere jonge kaas, maar niet uitgesproken geitensmaak. Wat een leuk moment!

Maar toch iets om maar af en toe te doen. De andere soorten kaas, daar is Nans bijna dagelijks mee bezig. De éne dag plattekaas, dan een keertje Franse kaasjes en af en toe eens verse kruidenkaas. Dat kost ook wel tijd om te maken en moet je wat werk in steken. Maar dat heeft Nans er wel voor over, het is zo lekker en er gaat niets boven zelfgemaakte kaas. Eens je deze verse producten gegeten hebt, smaken die uit de winkel erg teleurstellend, dan wil je niet anders meer.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_5jhu7pe7m48ljrs09nq973rdj2, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: Unknown

Line Number: 0

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5)

Filename: Unknown

Line Number: 0