A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): open(/var/lib/php5/sess_25doj54mne1c5e5pj7g6ohpj12, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: controllers/nav.php

Line Number: 5

Jasmientje - Volg hier haar spannende avonturen
About Gallery Services Contact
Inloggen

Jasmientje wilt liever melk dan hooi.

Jasmientje en Heidi staan samen hooi te eten dat door het stalraampje naar buiten toe hangt. Peter en Sikje staan binnen te eten. Plots komen ze één voor één naar buiten om in de andere stal naar het hooi te gaan kijken. Eerst Sikje en die duwt Jasmientje uit de weg, Heidi gaat spontaan opzij staan.

Heidi heeft veel respect voor deze regels, maar Jasmientje denkt er nog niet altijd aan hoe ze zich moet gedragen. In het hoofd van dit kleine geitje zitten nog veel te veel andere dingen die belangrijker zijn. Jasmientje ruikt de melk van haar mama en ziet de kans om naar de spenen te duiken. Heidi heeft geen zin en zet een stap vooruit. Dan komt Peter en die gaat rechtdoor in één rechte lijn, dwars door mama en kind heen naar de plek waar hij wilt zijn. Hij is de baas en dat maakt hij iedere keer weer opnieuw duidelijk door kleine dingen zoals dit. De anderen moeten plaats maken, hij gaat echt geen omweg nemen, want dan verliest hij zijn plaats als leider.

Heidi stapt het stalletje binnen om daar verder te eten, nu de anderen toch weggegaan zijn . Pech gehad voor Jasmientje, maar straks probeert ze het nog een keer. Ondertussen toch maar hooi eten, al is het niet haar 1ste keuze.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_25doj54mne1c5e5pj7g6ohpj12, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: Unknown

Line Number: 0

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5)

Filename: Unknown

Line Number: 0