A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): open(/var/lib/php5/sess_f4ctd0375l4h8frjlg4o0vmnj6, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: controllers/nav.php

Line Number: 5

Jasmientje - Volg hier haar spannende avonturen
About Gallery Services Contact
Inloggen

De laatste ochtend met horens.

Jasmientje weet het niet, ze staat rustig hooi te eten met een zalige ochtendzon in haar ogen. Maar dit is haar allerlaatste ochtend dat ze wakker wordt met horens. Want straks gaat ze naar de dierenarts en worden de horens verwijderd. Nans kan het haar niet uitleggen en voelt zich erg schuldig voor wat komen gaat.

Het is zo jammer, want Jasmientje is prachtig met haar horens, echt een knappe jongedames geit. Ze staan haar beeldig en het is de natuur. Maar hier hebben de horens heeft ook nadelen. Ze kan er dingen mee stukmaken als ze boos is, maar ook per ongeluk. Of ze kan met haar horens aan de omheining blijven vasthaken. Er is zoveel afsluiting en allemaal plekjes met draden zodat de geiten niet kunnen ontsnappen. Maar in de vrije natuur zouden ze die niet tegenkomen. En net hier kunnen ze achter blijven haken. En als ze zich op een dag bedreigd zou voelen, dan wil niemand een klap met die horens in z'n buik krijgen.

Jasmientje is nu zeven weken oud. Toen ze vier weken jong was, werd de dierenarts opgebeld. Die vroeg om nog minstens een week of drie te wachten, zodat ze al een flink lammetje zou zijn voor de operatie. Maar in die extra weken is ze heel erg snel gegroeid, ook de horentjes. Als Nans haar zo onschuldig mooi ziet staan in het zachte zonnetje, breekt haar hart voor de ingreep. Waarom wou de dierenarts toch niet sneller opereren, het ziet er ondertussen zo volmaakt uit... de twijfel slaat toe om ze toch te laten verder groeien.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_f4ctd0375l4h8frjlg4o0vmnj6, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: Unknown

Line Number: 0

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5)

Filename: Unknown

Line Number: 0