A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): open(/var/lib/php5/sess_9ve10qe1na9bif1j2jbsr8b7a2, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: controllers/nav.php

Line Number: 5

Jasmientje - Volg hier haar spannende avonturen
About Gallery Services Contact
Inloggen

Jasmien in de auto naar de dierenarts.

Een moeilijk moment is aangebroken en de twijfel slaat toe: "Zouden we Jasmientje haar hoorntjes wel laten weghalen door de dierenarts? Ze is zo mooi nu? Ocharme dat kind, wat een schrik gaat ze hebben..." Maar toch blijft iedereen rustig en stoer voor een ingreep die uiteindelijk wel het beste lijkt. Jasmientje is zo lief en braaf, ze laat rustig haar halstertje aandoen, zoals ze het geleerd heeft voor een wandeling. En dan tilt Nans haar op en gaat in de auto zitten met Jasmientje op haar schoot. Goudlokje komt naast haar zitten, zodat ze haar mama kan helpen. Jasmientje is een beetje bang, maar blijft toch erg rustig. Wat een super flink geitje is dit toch?! Ze kijkt rond en went aan de geluiden van de auto en de straat. Het is wel eventjes rijden tot bij de dierenarts. Jasmientje ligt veilig tegen Nans aan, maar Nans voelt zich schuldig voor wat komen gaat. Ook al bedoelt Nans het goed, daarom is het nog niet leuk om te doen.

Als ze bij de dierenarts aankomen, draagt Nans Jasmientje veilig in haar armen. Ook al weegt het kleine geitje ondertussen nog zo zwaar, Nans laat haar niet los. Ze probeert Jasmientje zoveel mogelijk te beschermen en te steunen. In de wachtzaal van de dierenarts is alles griezelig wit en galmt ieder geluidje als een echo in het rond. Ook daar ligt Jasmientje veilig tegen Nans aangedrukt op haar schoot. Goudlokje is ook zenuwachtig en vindt het ook niet leuk voor Jasmientje. Goudlokje is wel heel fier op Jasmientje, ze is ook fier omdat ze samen met haar mama aan Jasmientje al geleerd heeft rond te wandelen met een halster. Nu wordt het heel spannend, want de dierenarts kan ieder moment de deur opendoen. Ze zijn meteen aan de beurt...

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_9ve10qe1na9bif1j2jbsr8b7a2, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: Unknown

Line Number: 0

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5)

Filename: Unknown

Line Number: 0