A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): open(/var/lib/php5/sess_rntrm5sqvvjs463rr2c87kg1d5, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: controllers/nav.php

Line Number: 5

Jasmientje - Volg hier haar spannende avonturen
About Gallery Services Contact
Inloggen

Jasmientje weer naar huis.

Het is gebeurd, de hoorntjes van Jasmientje zijn eraf gebrand en doorgeknipt. Ze ligt in Nans haar armen om wakker te worden. Stilletjes aan gebeurd dat en kijkt Nans haar troostend aan. Ze hoopt dat Jasmientje voelt of weet dat deze operatie goed bedoeld was en dat het niet teveel pijn heeft gedaan of doet. De dierenarts heeft wel een middeltje ingespoten tegen de pijn en ontsteking. Er is ook ontsmettingsmiddel op de plek gedaan waar de hoorntjes werden weggehaald.

Dat ontsmettingsmiddel hangt ondertussen een beetje overal op haar snoet en het is felgroen. Het lijkt wel graffiti op een geitje. Als de dierenarts gerustgesteld is, mogen ze met Jasmientje weer naar huis vertrekken. In de auto zit ze weer op school bij Nans en Goudlokje naast haar om te helpen. Ze is heel rustig, iedereen is rustig, Goudlokje huilt zelfs omdat het zo erg was om naar te kijken. Eigenlijk wil iedereen nu zo snel mogelijk naar de mama van Jasmientje toe.

Zo gauw ze Jasmientje loslaten in de geitenren, duikt ze onder haar moeder om te drinken. Maar die jaagt Jasmientje onmiddellijk weg, ze mag niet bij haar drinken. Oei, wat vreselijk en het is belangrijk dat Jasmientje nu goed kan drinken. Langs de andere kant begrijpt Nans het ook wel. Die stank van gebrande hoorns en ontsmettingsmiddel en andere producten van de dierenarts wil de mama niet. In dit geval besluit Nans Heidi vast te houden samen met Goudlokje en zo Jasmientje toch te laten drinken. Ze hebben iets gedaan wat niet natuurlijk is en dan moet je af en toe een oplossing bieden die ook niet natuurlijk is.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_rntrm5sqvvjs463rr2c87kg1d5, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: Unknown

Line Number: 0

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5)

Filename: Unknown

Line Number: 0