A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): open(/var/lib/php5/sess_g8kvjmmlttt4svlnp46kig98p6, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: controllers/nav.php

Line Number: 5

Jasmientje - Volg hier haar spannende avonturen
About Gallery Services Contact
Inloggen

Nans en Goudlokje naar zee.

Jasmientje begrijpt er niets van als ze plots de belletjes van de achterdeur bij Nans hoort. Op dit vroege uur? Wat is er nu aan de hand? Zelfs Goudlokje verschijnt in zicht en helpt Nans mee met het hooi.

Nans en Goudlokje gaan naar het strand vandaag en dat is wel eventjes rijden. Ze zullen ook later terug thuis zijn vanavond en daarom komen ze nu al snel samen de geitjes eten geven, drinken en melken. Dan kunnen ze sneller vertrekken en op bestemming toekomen. Vanavond zal het even wachten worden om gemolken te worden, maar zo erg is dat nu ook niet voor een keertje. Als Sikje zo lang niet wachten wilt, dan moet ze maar Jasmientje bij haar laten drinken...

De herdershond mag ook mee naar het strand, die vindt het wel fijn om bij zijn baasje te blijven. Die houdt ook van het water, zout of zoet. En die wordt graag nat. Zeker als ze een balletje uit de golven mag vangen. Geitjes haten water en zouden er geen moment plezier aan beleven naar het strand mee te gaan. Ze blijven liever veilig thuis, zolang ze maar water en iets te eten hebben.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_g8kvjmmlttt4svlnp46kig98p6, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: Unknown

Line Number: 0

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5)

Filename: Unknown

Line Number: 0