A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): open(/var/lib/php5/sess_bbtunr92qpuqcvff7hqhjqfjf4, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: controllers/nav.php

Line Number: 5

Jasmientje - Volg hier haar spannende avonturen
About Gallery Services Contact
Inloggen

Jasmientje mag niet meer drinken.

Nans en Goudlokje zijn erg bezorgd om Jasmientje. Ze is nog maar net geopereerd en haar hoorntjes zijn weggehaald. Er zitten nog watten en ontsmettingsproduct op haar hoofd. Het stinkt en het heeft een felle kleur: groenblauw-achtig. Het is misschien wel begrijpelijk, maar ook verschrikkelijk om te zien dat Jasmientje niet meer mag drinken bij Heidi. De mama loopt weg van haar lam en laat haar niet meer toe te drinken. Het lijkt wel of ze schrik van Jasmientje gekregen heeft en ze wil niets meer van haar eigen kindje weten.

Gelukkig heeft ze daarnet wel kunnen drinken door Heidi stevig vast te houden. Als het niet betert, dan zullen ze Heidi straks weer moeten verplichten om Jasmientje te laten drinken. Desnoods kunnen ze Jasmientje nog een emmer met melk geven van Sikje of van Heidi zelf. Maar de laatste keer dat Nans probeerde om Jasmientje uit een emmer te laten drinken, toen had ze daar helemaal geen interesse voor.

Hopelijk komt het terug goed tussen die twee. Nans had er niet aan gedacht dat dit kon gebeuren. Ze had verwacht dat Heidi eerder bezorgd en beschermend zou geweest zijn na de operatie, blij dat haar lam eindelijk weer terug zou zijn. Dat verwacht je van een moederinstinct. Maar de reactie die Heidi nu heeft op de producten en wat de dierenarts gedaan heeft, is eigenlijk ook het instinct volgen. Het komt alleen wel niet zo liefdevol over om naar te kijken als mens. En Jasmientje heeft niets misdaan, zij begrijpt ook helemaal niet waarom haar mama nu zo doet.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_bbtunr92qpuqcvff7hqhjqfjf4, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: Unknown

Line Number: 0

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5)

Filename: Unknown

Line Number: 0