A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): open(/var/lib/php5/sess_ooqom08io08netjht9d35sfls6, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: controllers/nav.php

Line Number: 5

Jasmientje - Volg hier haar spannende avonturen
About Gallery Services Contact
Inloggen

De roze liksteen.

Het gaat terug beter tussen Jasmientje en haar mama, oef gelukkig maar. De plekjes waar haar hoorntjes zijn weggehaald zien nog altijd blauwgroen, maar beginnen te genezen. Gelukkig gaan er geen vliegen op zitten, die zouden voor ontsteking kunnen zorgen.

Nans heeft een roze liksteen gelegd, dat vinden herkauwers wel leuk en lekker. Het is ook gezond omdat er mineralen, zouten en vitaminen in zitten die ze nodig hebben. Dat zit niet in het gras of het hooi dat ze eten. Deze zoutsteen smaakt en ruikt zelfs naar kers.

Heidi en Jasmientje likken er samen aan, het lijkt wel een ijsje. Dat heeft Sikje, de oudere geit gezien en die komt het leuke moment verstoren. Als zij iets ziet wat er goed uitziet bij de anderen, dan wil zij dat ook hebben. En ze houdt de andere heel goed in de gaten. Altijd wil Sikje het beste en de eerste plaats, het zal haar zeker niet ontgaan.

Ze komt eens ruiken. "Lust je het niet?", vraagt Jasmientje. Want die ziet dat Sikje enkel ruikt en niet likt. Sikje is teleurgesteld en boos. Het zag er zo leuk en smakelijk en tof uit als ze Heidi en Jasmientje samen zag genieten. En zijzelf, zij kan er niet van genieten, ze kan het ook niet waarderen, het doet haar niks. "En zij zaten er wel van te genieten ... hoe kan dat nu?", denkt Sikje bij zichzelf. "Maar dat zal niet waar zijn hoor. Als ik er niet van kan genieten... dan zij ook niet." En ze jaagt Heidi weg. Ze gunt noch Heidi, noch Jasmientje en zeker niet beiden samen te genieten van iets waarvan zij niet kan genieten. Wat een jaloerse dame!

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_ooqom08io08netjht9d35sfls6, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: Unknown

Line Number: 0

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5)

Filename: Unknown

Line Number: 0