A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): open(/var/lib/php5/sess_semjcims7r40au2cbhstv5hsf2, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: controllers/nav.php

Line Number: 5

Jasmientje - Volg hier haar spannende avonturen
About Gallery Services Contact
Inloggen

3 kleine kuikentjes.

Jasmientje weet iets dat Nans nog niet weet. "Ik zie, ik zie wat jij niet ziet...", denkt Jasmientje.

Nans begrijpt er niet van als ze met de melkpan en de emmer vol geitenkorrels doorheen de ren stapt op weg naar het melkhuisje toe. Er zit een zwarte kip, een Marens hen, zomaar op haar pad. "Wat zit die kip hier op een totaal onlogische plaats zomaar plat te liggen?", denkt Nans. Dat doen ze normaal gezien nooit op een willekeurige plek. Moest ze nu nog ingegraven liggen in een putje zand of zo. Maar nee, gewoon op de harde grond waar Nans altijd stapt. Raar...

Als Nans alle meisjes gemolken heeft en Peter zijn korreltjes gekregen heeft, komt ze terug uit het melkhuisje. En wie ziet ze daar nog steeds op dezelfde plek zitten? Die kip. Nans wordt er bang van en denkt dat de kip iets ergs voor heeft. Er moet iets aan de hand zijn met die kip, dit is echt niet normaal. Ik ga ze pakken en kijken... Maar op het moment dat ze dat doet, springt de kip overeind en zet het op een lopen met drie kleine kuikentjes. Nu zit de moeder met haar kuikens op de grond ernaast waar de paarden in de winter stonden. En daar heeft ze zich onder een struik verstopt.

"Oh, mijn God. Daarom zat die kip hier zo gek op een willekeurige plek. Ze moet mij plots gezien hebben en heeft haar kuikens snel verstopt. Wat slim dat ze hier bij de geitjes bescherming zoekt zeg. Ik ga maar gauw de ren uit, zodat ze terug bij de geiten komt. Want dat is altijd nog veiliger dan in die struik daar alleen." Nans neemt haar fototoestel om filmpje te maken van de nieuwe kuikens en algauw ziet ze moeder kloek en de kuikens weer bij de geiten binnenrennen.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_semjcims7r40au2cbhstv5hsf2, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: Unknown

Line Number: 0

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5)

Filename: Unknown

Line Number: 0