A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): open(/var/lib/php5/sess_iri2k3knk6gdd2pshnbcr59bm6, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: controllers/nav.php

Line Number: 5

Jasmientje - Volg hier haar spannende avonturen
About Gallery Services Contact
Inloggen

Kuikentjes op pad.

Jasmientje is zo blij met de drie pasgeboren kuikentjes. Ze kijkt met verbazing hoe de kuikens over de grond lijken te zweven. Ze ziet ze niet stappen, ze hoort ze niet stappen, ze vliegen ook niet en toch bewegen ze zich aan een razende snelheid over de grond. Overal over en onder en tussendoor gaan die drie onbevreesde musketiers. Ze zijn ontzettend snel en volgen hun moeder door de bosjes net buiten de ren van de geiten.

Af en toe doen ze een uitstapje en deze keer gaan ze op een stukje grond waar al het afval van groenten en fruit gelegd wordt voor de kippen. Dat is natuurlijk een leuke plek om te vertoeven. De andere kippen kijken niet echt naar de kuikentjes.

Jasmientje zou graag willen weten of het jongetjes gaan zijn en hanen zullen worden. Of zijn het meisjes en worden het hennen later die nog meer eieren kunnen leggen? Dat is altijd beter heeft mama Heidi aan Jasmientje al uitgelegd. Want teveel hanen wil niemand hier hebben, die maken teveel lawaai. Dan probeert de éne haan nog luider te kraaien dan de andere haan. En dan probeert de éne nog mooier te zijn en nog sterker dan de andere haan. Ze willen de beste indruk van zichzelf geven en de vrouwtjes voor hen winnen. Dat noemen ze dan 'haantjesgedrag'!

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_iri2k3knk6gdd2pshnbcr59bm6, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: Unknown

Line Number: 0

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5)

Filename: Unknown

Line Number: 0