A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): open(/var/lib/php5/sess_ma852vnor0cbbqmdirrqhqh367, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: controllers/nav.php

Line Number: 5

Jasmientje - Volg hier haar spannende avonturen
About Gallery Services Contact
Inloggen

Waar is kuiken nummer 3?

Jasmientje kijkt verbaasd naar de moeder kip met haar kuikens. "Zie ik het wel goed? Hoe kan dat nou? Ik zie maar twee kuikens... dat kan toch niet..." Jasmientje knippert met haar ogen, schud haar hoofd heen en weer en kijkt dan nog eens opnieuw. En terug ziet ze maar twee kuikens bij de moeder.

Ze tippelen vrolijk verder met de moeder net zoals tevoren. Moeder kip scharrelt nog net zo rond als tevoren. Er is er "gewoon" eentje minder, dat is het enige verschil. Als Jasmientje dag 1 niet gezien had dat er drie kuikens waren, dan zou ze het niet geweten hebben dat er eentje weg was.

"Mama, er is een kuiken verdwenen. Wat moeten we doen?", roept Jasmientje naar Heidi. Heidi zucht: "Ja, dat gebeurt wel vaker met kuikens, daar kan je weinig aan doen." Jasmientje kijkt haar moeder verbaasd aan. "Hoezo, waar is dat kuiken dan naartoe? Weet jij het zijn?" Heidi zucht nog een keer. "Nee, ik weet niet waar het kuiken is. Maar ik vermoed wel dat het meegenomen is door een roofdier." Jasmientje schrikt. "Welk roofdier dan? En kan die mij ook meenemen?" Heidi stelt de jonge Jasmien meteen gerust. "Nee liefje, jij bent te groot. Wat het geweest is weet ik ook niet. Het kan heel veel zijn geweest: een vos, een marter, een rat, een roofvogel,...

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_ma852vnor0cbbqmdirrqhqh367, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: Unknown

Line Number: 0

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5)

Filename: Unknown

Line Number: 0