A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): open(/var/lib/php5/sess_un9tkuhs8qfoktgf01ql6t3gi3, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: controllers/nav.php

Line Number: 5

Jasmientje - Volg hier haar spannende avonturen
About Gallery Services Contact
Inloggen

Kuikentjes worden opgesloten.

Er komt plots veel volk naar de geitenren, Jasmientje kijkt met volle aandacht of er iets staat te gebeuren. Dat is niet altijd zo, maar meestal wel als er meerdere mensen tegelijk naar hen toekomen. Wat is dat allemaal? Grote rare handschoenen, kommetjes, kippenvoer, water, houtsnippers, iedereen is druk in de weer rondom een hok dat in de geitenren staat. Het is een lelijk wit ding, maar Jasmientje kan er wel niet ingebakken, dus het is stevig. En toch is het open, want de hele voorkant heeft een zeer sterke kippengaas. Eigenlijk heet het een volière. Maar je zou er ook andere dieren kunnen in huisvesten, zoals kleine knaagdiertjes, bijvoorbeeld chinchilla's. Er wordt met een elektrische machine gezaagd en veel lawaai gemaakt.

En dat lawaai wordt nog erger als moeder kip onverwachts wordt opgetild en meegenomen. Ook de kuikens worden gevangen. Wat een herrie! Het lijkt wel of ze vermoord worden. Iedereen stapt snel richting het hok waar ze hard aan gewerkt werd. En dan plots zit moeder kip met haar twee overgebleven kuikens in het witte hok. Jasmientje weet niet wat ze ervan moet denken. Is het nu goed of niet goed? Nans heeft het dus ook gezien dat er een kuikentje verdwenen is en ze wil de twee anderen beschermen. Wat zou Jasmientje zelf als pasgeboren lam gekozen hebben als haar leven in gevaar was. Eén dag vrij rondlopen of enkele maanden veilig opgesloten worden tot ze sterker en groter was zoals nu... moeilijke vragen.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_un9tkuhs8qfoktgf01ql6t3gi3, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: Unknown

Line Number: 0

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5)

Filename: Unknown

Line Number: 0