A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): open(/var/lib/php5/sess_qjtf7uj7msuqf2cckmmij5lsp7, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: controllers/nav.php

Line Number: 5

Jasmientje - Volg hier haar spannende avonturen
About Gallery Services Contact
Inloggen

Kwispelend staartje.

Als Jasmientje bij haar mama aan het drinken is, kwispelt ze hevig met haar staartje. Dat is zo leuk om naar te kijken en te zien hoe lekker ze de moedermelk wel vindt. Het is nochtans iedere dag dezelfde melk, nooit eens iets anders en iedere keer wordt ze er weer even blij van te mogen drinken. Wat een dankbaar geitje dat zo snel en simpel gelukkig is!

Daar zouden we als mensen nog iets van kunnen leren. Wij hebben vaak kritiek aan tafel. We geven opmerkingen over de kruiden, over hoe warm of koud het is, over de smaak, over de ingrediƫnten, over de prijs, over van alles wat. We stellen allemaal andere eisen over met welke producten er moet gekookt worden en hoe ermee gekookt moet worden. Ook wanneer het op tafel komt, kan over gediscussieerd worden. Hoogstens kan er een "het is lekker af", maar iets zo overtuigend als het kwispelende staartje heb ik nog nooit gezien.

Bij paarden zie je ook vaak een prachtige staart die vrolijk heen en weer wiegt en bij honden gebeurt er heel veel communicatie met de staart. Daar moet je nog mee opletten, want een hond die kwispelt met de staart en ondertussen gromt of de oren naar achteren houdt of de haren rechtop heeft staan, die is niet echt blij, daar kan je maar beter van wegblijven.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_qjtf7uj7msuqf2cckmmij5lsp7, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: Unknown

Line Number: 0

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5)

Filename: Unknown

Line Number: 0