A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): open(/var/lib/php5/sess_obtha74d1094p9oa8b5uhqqse6, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: controllers/nav.php

Line Number: 5

Jasmientje - Volg hier haar spannende avonturen
About Gallery Services Contact
Inloggen

Simpele dingen

De zon schijnt, mama Heidi en dochter Jasmientje staan hooi te eten in hun eenvoudige houten stalletje. Niets bijzonders, dat doen ze haast de hele dag en iedere dag. Hoe kan je daarvan gelukkig worden? Ze sporten niet, ze mediteren niet, ze verrijken hun kennis niet, ze verwezenlijken geen doelen noch dromen. En toch zijn ze gelukkig. Omdat ze samen zijn, ze zich veilig voelen, omdat ze eten hebben, omdat ze drinken hebben, omdat ze hun plek hebben die hen beschermd tegen zon, regen, wind, koude, maar vooral ... omdat ze elkaar hebben. Meer moet dat niet zijn!

Maar haal één van de voorgaande dingen weg, zeker als je iemand uit de groep weghaalt, dan voelen ze zich heel ongelukkig. Het doet een beetje aan het leven denken uit de geschiedenisboeken van heel lang geleden. Maar ook niet helemaal... hebben mensen ooit zo simpel geleefd? Er was altijd wel een drang tot creativiteit en jezelf verder te ontwikkelen. Maar vandaag is het wel heel ingewikkeld en druk geworden als je wilt gelukkig worden. Zoveel dingen rondom ons waarvan we denken dat die ons gelukkig kunnen maken. Er zijn haast teveel mogelijkheden om gelukkig van te kunnen worden. Teveel om waar te kunnen maken, dat je er haast ongelukkig van zou worden. En is het wel allemaal nodig? Misschien moeten we ook eens proberen gewoon te genieten van elkaar en samen lekker eten. En als bonus het zonnetje erbij nemen als we dat geluk hebben.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_obtha74d1094p9oa8b5uhqqse6, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: Unknown

Line Number: 0

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5)

Filename: Unknown

Line Number: 0