A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): open(/var/lib/php5/sess_eflc9a9dfsh9ggf6oqjuea43l0, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: controllers/nav.php

Line Number: 5

Jasmientje - Volg hier haar spannende avonturen
About Gallery Services Contact
Inloggen

Jasmientje speelt met de mama.

Jasmientje heeft een toffe mama, eentje die nog jong van denken is en graag tijd voor haar vrij maakt. Jasmientje is altijd welkom bij haar mama om te spelen. Ze laat Jasmientje niet zomaar winnen in de gevechtsspelletjes, maar agressief wordt ze nooit. Er straalt immer een soort van rust over de mama uit, ze heeft geen behoefte om haar ouderlijke macht aan Jasmientje te tonen. Ze kijkt, doet mee, heeft een eigen mening, maar laat zich niet opjagen door de emoties of willetjes van anderen rondom haar heen.

Jasmientje voelt zich heel erg veilig bij haar mama, ze kan er altijd terecht. Mama wordt niet bang, mama wordt niet boos, maar zal wel laten voelen als Jasmientje te ver gaat.

Het is ook leuk dat Jasmientje met haar mama 'mag' spelen. Want sommige mama's spelen helemaal niet graag en hebben liever dat de jonge geitjes hen gerust laten. En wat zou Jasmientje dan moeten doen, zonder andere speelkameraadjes? Ze kan toch niet steeds in haar eentje spelen, daar vindt ze helemaal niets aan. Sikje voelt zich te belangrijk en de papa die lijkt ook vergeten te zijn hoe kindjes spelen. Maar Heidi, die vindt het best nog leuk om te spelen zoals jonge geitjes dat doen. Super mama.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_eflc9a9dfsh9ggf6oqjuea43l0, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: Unknown

Line Number: 0

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5)

Filename: Unknown

Line Number: 0