A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): open(/var/lib/php5/sess_5mf2dk1dv936o85bv9of390au4, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: controllers/nav.php

Line Number: 5

Jasmientje - Volg hier haar spannende avonturen
About Gallery Services Contact
Inloggen

De boomstronk wordt een tak.

"Hey Jasmientje, wat ben je aan het doen? Op je tak aan het spelen?", vraagt Nans. "Op mijn tak? Vroeger noemde ze dit mijn boomstronk."

Maar inderdaad, Jasmientje is zo groot geworden, dat de boomstronk plots een tak geworden is in vergelijking met Jasmientje. Alles begint er anders uit te zien als je groter wordt. Toen Jasmientje nog een lammetje was leek alles zo groot rondom haar. Iedereen weet nog hoe boos ze was dat ze nog niet over een tak kon overstappen. Nu springt ze bovenop het kippenhok. Eerst moest ze zich groter maken om bij haar mama te kunnen drinken en later moest ze op haar knieƫn gaan liggen om aan de spenen te geraken.

Ze is nog altijd benieuwd naar het fototoestel. Dan draait ze haar koppie helemaal naar de lens en kijkt je recht aan met haar onschuldige oogjes. Toch heeft ze ondertussen ook wat meer afstand genomen, het lijkt wel een tienerdochter.

Maar verder kan Jasmientje nu alles zoals de andere geitjes. Ze kan alles eten, is wat slimmer geworden met giftige planten zoals de Rhododendron, de zoutsteen, het hooi, de geitenkorrels. En ze springt als de beste overal over, buigt haar hoofdje om zich te verdedigen, springt op de anderen om de baas te spelen en ze kan ook al zwanger worden. Ja ja, want onze jongedame kwispelt al met haar staartje en mekkert luid: "Ik wil een lammetje in mijn buik."

We laten je toch nog een jaartje wachten kleine meid, dan ben je nog flinker en wijzer om goed voor een baby te kunnen zorgen. En je drinkt zelf nog melk bij je mama. Je weet zelfs nog niet eens wat een winter is.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_5mf2dk1dv936o85bv9of390au4, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: Unknown

Line Number: 0

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5)

Filename: Unknown

Line Number: 0