A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): open(/var/lib/php5/sess_nq48pqf40dc715kmjd5ovhff57, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: controllers/nav.php

Line Number: 5

Jasmientje - Volg hier haar spannende avonturen
About Gallery Services Contact
Inloggen

Kippen en geiten houden niet van natte pootjes.

Als de regen de grond heeft natgemaakt, zitten de kippen liefst ergens bovenop lekker droog. Ook al schijnt de zon alweer, het gras kan langer nat blijven. En de geitjes begrijpen dat maar al te goed, want als het regent zijn ze nergens te bespeuren, behalve in hun stal. Hatelijk vinden ze de regen, echt hatelijk, brrrrr . De kippetjes kunnen hun veertjes er nog eens zalig in uitschudden zodat alle stof eraf wordt geregend. De geitjes houden er echt niet van hun witte vachtjes proper te laten regenen, geen sprake van. Hoe komt het eigenlijk dat die witte geitenvachtjes zo stralend wit blijven? Dat is toch wel een wondertje van de natuur.

Ook al zien ze er witter dan wit uit, geitjes stinken soms wel, in de herfst vooral, als ze graag kindjes willen maken. Zijzelf vinden dat het lekker ruikt. Voor de rest van het jaar ruik je ze niet, tenzij je ze geaaid hebt en als je dan aan je handen ruikt ....

Op een boomstronk of tak gaan slapen, dat doen de geitjes dan weer niet. Als ze ergens bovenop kruipen, dat doen geitjes dat om te spelen of de grootste te zijn van de groep. De kippetjes gaan net wel ergens hogerop om lekker te slapen, lekker droog van de grond weg. En in de avond super hoog in de kruin van een boom, lekker veilig.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_nq48pqf40dc715kmjd5ovhff57, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: Unknown

Line Number: 0

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5)

Filename: Unknown

Line Number: 0