A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): open(/var/lib/php5/sess_9ijdf39odpbs2iktov4i0k15t7, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: controllers/nav.php

Line Number: 5

Jasmientje - Volg hier haar spannende avonturen
About Gallery Services Contact
Inloggen

Er mag niets meer...

Jasmientje staat bij het melkhuisje, klaar om binnen te gaan en op de tafel te springen. Zo gebeurt het al een hele poos, daar krijgt heerlijke geitenkorrels. Maar plots brengt Nans geen emmertjes meer met korrels in de geitenren, enkel nog hooi. Waarom toch? Jasmientje staat verdrietig bij de deur en doet met haar hoofde teken naar Nans dat ze binnen wilt. In de hoop dat er dan toch nog korrels zullen verschijnen....

Ze kijkt ook nog even naar Peter, Peter die achter de metalen poort staat te kijken naar wat Jasmientje krijgt. Hooi, enkel hooi, wat een ellende, wat een triestig leven is dit. Sikje is gestorven, Heidi is gestorven, enkel nog hooi mogen ze eten en dan staan ze ook nog eens allebei alleen. Zo was het niet natuurlijk, Peter en Sikje waren tezamen om kindjes te maken, Heidi en Jasmientje waren tezamen omdat Jasmientje van augustus tot januari niet bij haar papa mag zijn. Dat is het seizoen dat melkgeiten heel veel zin hebben om lammetjes te maken, ze kunnen het niet tegenhouden, dat is de natuur. In de natuur gebeurt het dan ook wel, maar bij de mensen proberen we ervoor te zorgen dat ouders en kinderen geen kleintjes op de wereld zetten.

Voorlopig krijgen ze geen hooi meer zodat er geen enkel geitje meer ziek kan worden. Dan gaan ze doen wat de boer gezegd waar Sikje vandaag komt. Ze zullen binnenkort een inspuiting krijgen met een middeltje tegen bloedziekte.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_9ijdf39odpbs2iktov4i0k15t7, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: Unknown

Line Number: 0

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5)

Filename: Unknown

Line Number: 0