A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): open(/var/lib/php5/sess_aa3hhmb1lf4h8tulb1v50f3417, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: controllers/nav.php

Line Number: 5

Jasmientje - Volg hier haar spannende avonturen
About Gallery Services Contact
Inloggen

Prikjes tegen bloedziekte.

Vandaag staat er plots veel volk bij de geiten, daar worden Jasmientje en Peter zenuwachtig van. Wat gaat er nu weer gebeuren? Zolang ze ons niet proberen te pakken te nemen is het goed denken ze allebei. Als ze beginnen met materialen te sleuren, dan is het leuk om naar te kijken, want dan gaan ze weer iets bouwen. Maar alle ogen zijn op Jasmientje gericht, iedereen kijkt naar haar en ze wordt met lieve woordjes en geluidjes gelokt. "Oh nee," denkt ze, "wat gaat er nu gebeuren?"

Jasmientje wordt tegen de houten wand van het stalletje geplaatst waar ze heel stil moet blijven staan. En dan krijgt ze plots een prikje, dat doet wel eventjes pijn. Peter heeft het al gezien en is een beetje door het dolle heen aan het rondlopen. Maar deze keer is Goudlokje heel snel als ze bij Peter binnenkomen, zonder aarzelen neemt ze hem vast bij zijn halsband. En dan gaat het plots heel snel, Peter staat ook tegen een houten wand en 'prik'. Het prikje doet verschieten, maar dat duurt zo kort, dat het eigenlijk niet erg is. Het is allemaal voorbij voordat ze het zich goed beseft hebben.

De geitjes weten niet waarom ze prikjes krijgen, de dierenarts is er ook al komen geven voor wormen of voor een ontsteking. Maar deze keer zijn het bijzondere prikjes, 10 dagen wachten en dan krijgen ze er nog zo eentje. En dan zullen ze terug heerlijke geitenkorrel mogen eten. Eerst en klein beetje, dan telkens een beetje meer en goed in de gaten houden dat geen van beiden terug diarree krijgen. Dat zal wel deugd doen, want het wordt al bijzonder koud buiten, de winter is al gestart. Hun vachtjes veranderen in winterjassen en een extra vetlaagje is dan wel handig meegenomen.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_aa3hhmb1lf4h8tulb1v50f3417, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: Unknown

Line Number: 0

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5)

Filename: Unknown

Line Number: 0