A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): open(/var/lib/php5/sess_fu1tu5tevrduh173nmm5j6hft7, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: controllers/nav.php

Line Number: 5

Jasmientje - Volg hier haar spannende avonturen
About Gallery Services Contact
Inloggen

Terug positieve dingen voelen.

Eindelijk, Jasmientje is zo blij terug lekkere geitenkorrels te mogen eten, na al het verdriet van de mama en Sikje die gestorven zijn... voor Jasmientje was het elke dag enkel nog maar pech en onrecht. En waarom? Jasmientje was onschuldig, een lief onschuldig jong meisjesgeitje, ze heeft niemand ooit iets kwaad gedaan. Dus, waarom werd ze nu zoveel pijn aangedaan? Jasmine is teleurgesteld in het leven, ze heeft het gevoel alsof iets in het leven haar zo een harde klap heeft gegeven dat ze niet meer blij kan zijn. Ze lacht al een hele tijd niet meer, voelt geen vreugde meer en is niet meer gelukkig. Jasmine voelt zich zo alleen en leeg.

En nu... herkent ze plots iets van lang geleden, de geur en de smaak van geitenkorrels. Die korrels ... ze kunnen de warmte en de geur niet vervangen van haar lieve mama. Het kan de pijn van het missen van Sikje en Heidi niet weghalen. Maar ergens voelt Jasmine wel het begin van terug te gaan leven. De korrels geven haar extra energie en moed om terug te genieten van de kleine dingen die ze vandaag ziet en hoort. Het lijkt stom, maar zelf de vogeltjes hoorde ze niet meer zingen, het licht- en kleurenspel van de zonnestralen tussen de haagblaadjes merkte ze niet meer op.

Er is helemaal niets meer over van wat ooit was, ook al woont ze nog op dezelfde plek en in dezelfde stal. Haar vader Peter is er nog, maar ook dat is niet meer hetzelfde. Het is een nieuw begin in haar nog zeer jonge leven. En Jasmine heeft geen idee of ze zich ooit nog gelukkig zal voelen, ze weet ook niet wat de bedoeling van de rest van haar leven zal zijn en voelt zich wat verloren. Maar plots vindt ze wel beetje per beetje haar kracht in de basis van het leven terug. Als ze opstaat kijkt ze heel bewust naar de natuur die haar omringt, en zo beseft ze zelf weer wie ze is op deze aardbol. Jasmine is een geitje dat een lach bezorgd op het gelaat van mensen, dat grappige bokkensprongen kan maken, je met haar zachte liefdevolle blik diep in de ogen kijkt. Ze ruikt terug de geuren om zich heen van het verse hooi en de ochtenddauw. De wilde ganzen die in de late avond overvliegen overstijgen de materie en brengen terug magie in Jasmine haar denken. Jasmine haar prachtige menshelende zieltje is er nog, ergens ver beveiligd en beschermd, maar niet verdwenen. Dag voor dag zal ze terug sterker en sterker worden en zichzelf terug kunnen zien en laten zien.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_fu1tu5tevrduh173nmm5j6hft7, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: Unknown

Line Number: 0

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5)

Filename: Unknown

Line Number: 0