A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): open(/var/lib/php5/sess_1u2a5v9aqdip6gku0v75um8sm5, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: controllers/nav.php

Line Number: 5

Jasmientje - Volg hier haar spannende avonturen
About Gallery Services Contact
Inloggen

Het nieuwe geitje Britney in de stal!

Er is weer eens lawaai en opwinding in de verte, Jasmine kijkt aandachtig wat het hele gezin waarbij ze woont weer aan het uitspoken is. Ze trekt hele grote en verbaasde ogen, haar oortjes gaan recht omhoog als ze beseft wat ze ziet aankomen. Dat had ze niet verwacht, hoe kan dat? Er komt een grote geit aangelopen, het is een jonge vrouwtjesgeit...

Jasmine hoort dat het geitje Britney wordt genoemd en soms gewoon Britt, blijkbaar zou ze zich een beetje als een diva gedragen. Maar Jasmine heeft al lang door dat dat niet de waarheid is. De nieuwe dame is enkel bang en probeert zichzelf wat sterker te voelen door zich stoer te gedragen als een dame vol zelfvertrouwen. Natuurlijk is Britt bang en geschrokken dat ze bij haar vorige baasje is weggehaald, in een bestelwagen gezet werd en weggereden werd van haar zoontje. Dat is hard en wat elke dag met zoveel dieren gebeurd, het is niet natuurlijk, maar een realiteit. Zoveel dieren worden in gevangenschap gehouden en hebben niets meer te zeggen over hoe ze leven, noch met wie of waar. Families worden uiteengehaald en samengesteld zonder rekening te houden met de gevoelens van die dieren, dat is hoe mensen met hen omgaan. Het is een ingewikkelde situatie waarin zelfs mensen met een goed hart een rol spelen. Omdat mensen de baas geworden zijn ... maar nog niet over alles gelukkig.

Jasmine en Peter zijn wel blij met weer een positief lichtje, gezelschap, een volwassen vrouwtje. Iemand nieuw met nieuwe verhalen en minder eenzaamheid, want geitjes hebben gezelschap nodig. Een nieuw positief stapje in hun leven dat overkop gegooid werd.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_1u2a5v9aqdip6gku0v75um8sm5, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: Unknown

Line Number: 0

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5)

Filename: Unknown

Line Number: 0