A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): open(/var/lib/php5/sess_gf9u6o0i1qqecuqik4om4kmco2, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: controllers/nav.php

Line Number: 5

Jasmientje - Volg hier haar spannende avonturen
About Gallery Services Contact
Inloggen

Knallen en lichtflitsen.

Wat was dat de voorbije dagen zeg!? Harde knallen en alle kleuren van de regenboog vlogen door de hemel. De paarden waren zo bang, ze aten en dronken bijna niet meer. De mensen vieren dat er een nieuw jaar gestart is, ze zitten nu aan 2017. Het vuurwerk stinkt in de lucht en dat is helemaal niet gezond, maar ze vinden het zo mooi...

Vooral de nacht van 31 december op 1 januari was het heel erg en het mooie grote bruine paard was echt vreselijk bang, wist niet waar naartoe. In de vorige jaren was ze al twee keer uit de omheining gebroken, niet wetende dat ze niet kon wegvluchten van het vuurwerk, want het bleef overal komen. De oudste merrie die altijd beslist wat de groep doen moet, kreeg het moeilijk om de groep gerust te stellen. Gelukkig kwamen Nans en Goudlokje toen vertellen aan de leidster van de paardenkudde dat ze gewoon bij hen moest blijven stilstaan, dat het veilig was. Ze bleven bij hen de hele tijd lang, ze waren al de hele dag dichtbij de geitjes en de paarden gebleven, maar nu stonden ze tussen hen in en hielden haar vast. Al de hele dag vielen er geregeld schoten en de dag erna ook nog, maar verder weg. Nu kwamen alle knallen en kleuren zo dichtbij hen, maar als de oude merrie vertrouwde om bij Goudlokje te blijven, dan bleef de rest ook.

Het was ook wel fijn dat ze extra worteltjes kregen op de grond, zo probeerden ze niet teveel te kijken en te luisteren naar het enge vuurwerk. Jasmine verstopte zich ondertussen diep weg in een hoekje van haar stalletje, hopende dat ze gauw kon gaan slapen.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_gf9u6o0i1qqecuqik4om4kmco2, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: Unknown

Line Number: 0

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5)

Filename: Unknown

Line Number: 0