A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): open(/var/lib/php5/sess_0n38hmhqigk1clt8mhb6lebhe6, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: controllers/nav.php

Line Number: 5

Jasmientje - Volg hier haar spannende avonturen
About Gallery Services Contact
Inloggen

Britney begint te wennen.

Britney woont nu al enkele weken bij Peter en dat kan je wel merken. Ze kunnen al wat langer samen in het hok staan en eten zonder dat ze eruit gejaagd wordt door Peter. Dat was in het begin wel zo, Nans moest hierbij dan wat helpen. Ondertussen gaat ze ook niet meer lopen van Goudlokje en Nans als die het hooi komen brengen en erbij blijven staan. Het is allemaal wennen aan een nieuwe plek en nieuwe dieren en mensen. Regelmatig wordt ze even vastgenomen aan de halsband om stil te blijven staan en dan wordt er heel lang aan haar buik gevoeld, cm per cm schuift een hand beetje verder op, op zoek naar beweging van een baby'tje.

De korrels die wenden wel heel snel. Daar durfde ze al eens voor te vechten als Peter weer eerst een portie wou innemen. Peter wint altijd, misschien ook wel een beetje logisch met zijn horens die toch voor een deeltje teruggegroeid zijn. Hij was helemaal niet zo lief voor Britney als je zou verwachten na al die weken alleen zijn en het verlies van Heidi en Sikje. Verschillende keren brak hij uit tot bij Jasmientje zijn dochter. Liefde op het eerste zicht naar Britney toe is het niet voor Peter. Peter is tegen iedereen trouwens wat stoerder geworden en probeert soms Goudlokje of Nans bang te maken door in de lucht te springen met zijn kop dreigend naar hen toe wijzend. Maar daar trappen ze niet in, Peter mag niet de baas worden of denken dat hij ze bang kan maken. Dan nemen ze een dikke grote stok en doen nog veel stoerder terug tot ze van Peter winnen.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_0n38hmhqigk1clt8mhb6lebhe6, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: Unknown

Line Number: 0

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5)

Filename: Unknown

Line Number: 0