A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): open(/var/lib/php5/sess_sp4kjf4rfsnm7bcgkhamtvqep7, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: controllers/nav.php

Line Number: 5

Jasmientje - Volg hier haar spannende avonturen
About Gallery Services Contact
Inloggen

Britney krijgt alle aandacht.

Nans gaat bij de geiten binnen zonder hooi en zonder geitenkorrels, dat gebeurt niet vaak. Meestal gaat er dan iets gebeuren, wat zou het vandaag zijn? Peter en Jasmientje lopen teleurgesteld mee tot aan het hek bij Britney. Want sinds een weekje staat Peter bij Jasmientje en niet meer bij Britney. Dat vond iedereen wel een beetje raar, behalve Peter, die was heel blij. En hij werd meteen de baas van Jasmientje's hok, zodat hij het meeste en als eerste hooi kon eten. Voor Jasmientje was dat niet leuk, maar Britney kon heel de week al rustig eten zo alleen en genoot ervan.

Waarom heeft Nans geen hooi mee, maar wel een lege kruiwagen? De kruiwagen wil niet door de opening van het deurtje heen. De grond is namelijk met gekke bobbels vastgevroren modder geworden en de deur geraakt er niet meer door. Wat doet Nans nu? Ze gooit de kruiwagen over de omheining heen, oei. Nans moppert en moppert, ze heeft het maar druk. De deur van de kast wil ook niet meer open door vastgevroren modder. Ze gaat helemaal op haar hurken zitten met een stok en manoeuvreert totdat ze uit de kast een riek, een borstel en een hark kan trekken. En dan gaat Nans razendsnel aan het werk, in plaats van dat er hooi bijkomt, gaat al het hooi weg. Dat vindt Britney helemaal niet leuk. Als heel de stal leeg is, begint Nans met een riek te prikken in de grond totdat een houten poort open geraakt om naar de paarden te gaan, ze moet er met de kruiwagen door geraken dus dat duurt heel erg lang om die begroren modder weg te prikken.

Even later komt Nans met een berg hooi terug, zoveel hooi heeft Britney nog nooit gezien, nu wordt het leuk. Er ligt hooi in de stal en Britney begint zich te haasten. Maar dat is niet nodig, want naast de stal staat nog een ganse kruiwagen met hooi waar ze ook mag van eten. Peter en Jasmientje moeten wachten en krijgen helemaal als laatste hooi. Ze steken hun kop door de omheining heen om te vragen waarom. Waarom word jij zo verwend vandaag? Ons hok wordt niet helemaal proper gemaakt en wij hebben niet zoveel hooi gekregen.

Nans blijft de hele dag bij Britney zitten en maakt af en toe foto's of voelt weer eens aan haar buik. Als ze achter Britney gaat staan en zich bukt om te kijken naar haar poep, dan loopt Britney weg. Ja, dat vindt ze toch maar raar. Maar het gezelschap en het aaien achter de oren of op de kop, dat vindt ze wel leuk.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_sp4kjf4rfsnm7bcgkhamtvqep7, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: Unknown

Line Number: 0

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5)

Filename: Unknown

Line Number: 0