A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): open(/var/lib/php5/sess_jmcvd24vok1qlp8jpqisr6l652, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: controllers/nav.php

Line Number: 5

Jasmientje - Volg hier haar spannende avonturen
About Gallery Services Contact
Inloggen

Iedereen tezamen.

Wat de geitjes vorige keer niet wisten, is dat Nans dacht dat Britney moest bevallen. Er stond een verkeerde datum in haar agenda. Wat erg!!! Eerst was ze ongerust geweest omdat Britney niet begon te bevallen, toen was ze boos omdat ze een verkeerde datum had, vervolgens voelde ze zich ellendig van een hele dag in de vrieskou voor niets te wachten... en de volgende dag was alles vergeten. Ze keek naar de geitjes die met elkaar contact zochten door de houten spijlen heen. "Jullie lijken al vrienden met elkaar te zijn. En nu we toch nog een maand moeten wachten... kan ik jullie misschien maar beter samen laten." En zo gebeurde het...

Binnenkort zal Nans de deur weer sluiten en Peter apart van Britney zetten, zodat ze in alle rust kan bevallen. Maar dat weten de geitjes nog niet. Nu hebben ze twee hokken waarin hooi gelegd wordt en ze kunnen kiezen. Als de drie emmertjes met korrels eraan komen, dan wordt Peter heel boos en wil nog steeds de eerste zijn. Dat geeft een heel geduw en gestoot als Nans wil binnenkomen. Maar een zwangere geit in het melkhuisje dwingen te gaan om daar rustig te eten, dat is toch ook veel te veel stress. Dan maar enkele weken drukte aan de poort nu ze samen lopen.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_jmcvd24vok1qlp8jpqisr6l652, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: Unknown

Line Number: 0

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5)

Filename: Unknown

Line Number: 0