A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): open(/var/lib/php5/sess_krntbpmofct5876buecqj29bp3, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: controllers/nav.php

Line Number: 5

Jasmientje - Volg hier haar spannende avonturen
About Gallery Services Contact
Inloggen

Een hond?

Sinds enkele maanden loopt er een hondje door de tuin dat altijd rent, achter de kippen, tussen de paarden, met de andere honden, altijd maar rennen. Aan de deur van de geiten twijfelt ze en blijft dan toch maar zitten.

Jasmientje komt naar het hondje toe en snuffelt. "Mag ik binnen komen?", vraagt het hondje. "Goh, dat weet ik niet, ik ben de baas hier niet hoor," antwoordt Jasmientje. " Je lijkt me wel nogal een druktemaker en hier houden we niet van praatjes. Ben je niet bang van mijn vader?" De puppy kijkt nog eens doorheen de tralies en is er heel zeker van. "Ik durf dat wel, ik ben snel genoeg. En ik zal me gedragen. Ik kan jullie van dienst zijn, want ik ruik vele gangen van ratten en muizen. En ik ben een super expert ongedierte vanger."

Daarom mag de puppy toch binnenkomen, maar de grote Sint-Bernard, die moet van Peter buiten blijven. "Jij hebt ons niets te bieden. Jij bent veel te groot en je kan hier niets komen doen. Wachten voor de deur!"

Na een ronde doorheen de twee geitenrennen kan de puppy bevestigen dat er op dit moment geen muizen, noch ratten op stap zijn. Misschien een volgende keer...

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_krntbpmofct5876buecqj29bp3, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: Unknown

Line Number: 0

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5)

Filename: Unknown

Line Number: 0