A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): open(/var/lib/php5/sess_orit9bnh575ahmr0lgerqeavq2, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: controllers/nav.php

Line Number: 5

Jasmientje - Volg hier haar spannende avonturen
About Gallery Services Contact
Inloggen

Britney krijgt alle aandacht

Het is toch wel wennen op haar nieuwe woonplaats voor Britney, een nieuwe bok, een nieuw jong geitje en nieuwe baasjes. Paarden, honden, kippen, eenden en roofdieren. En allemaal nieuwe gewoontes, ook een nieuwe stal, drinkemmer en korrels. En vandaag begrijpt Britney er helemaal niets van, zelfs Jasmientje begrijpt er niets van en zij woont al van dag 1 hier.

Wat gebeurt er toch? Nans lijkt ook wel bij hen te komen wonen. Ze heeft een rugzak mee met boterhammen met boerenpaté en flesjes Bio Pils. Waarom? Ze maakt ook foto's van de poep van Britney. Één voor één steken Peter en Jasmientje hun kop door de omheining heen. "Wat is er aan de hand bij jou?" En dan antwoordt Britney: "Ik heb geen flauw idee, maar ik geniet wel van het gezelschap, want ik begrijp niet waarom ik zo alleen moet staan. Eerst krijg ik een nieuwe bok en nu moet ik hier helemaal alleen staan." Britney vindt het fijn om zich te laten aaien door Nans. Ook het voelen aan haar buik vindt ze allemaal prima, want ze weet dat ze zwanger is. Zelf voelt ze ook de bewegingen van het lammetje in haar buik.

Foto's van haar laten nemen vindt ze ook wel leuk, dat heeft ze nog nooit gedaan. Nans heeft het berekoud, maar blijft toch bij haar. Er gebeuren de vreemdste dingen. Er wordt een kruiwagen over de omheining gegooid, Nans lijkt wel bezeten om de stal proper te krijgen. "Waarom plots nu?," vraagt iedereen zich verbluft af. De deuren naar Britney's verblijf geraken niet open omdat het gevroren heeft. De grond is bikkelhard en zelfs met een schop niet recht te krijgen. De aarde staat in pieken naar omhoog vastgevroren, net zoals de geitjes er in rond gelopen hebben. En die pieken verhinderen de deuren om open te gaan. Maar de stal van Britney wordt helemaal proper gemaakt en het lijkt wel een werk op leven en dood. Bovendien krijgt Britney extra veel vers hooi. Wat een feest!

Britney ziet dat Nans veel op haar GSM aan het werk is, maar niet waarom. En als de schemering haast begint te vallen, dan hoort ze een telefoontje. "Volgende maand pas...?" en een teleurstelling, Nans gaat weer weg. Maar het allerleukste komt nog: de poort tussenin gaat open en iedereen mag weer bij Britney en samenwonen. Wat een dag!

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_orit9bnh575ahmr0lgerqeavq2, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: Unknown

Line Number: 0

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5)

Filename: Unknown

Line Number: 0