A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): open(/var/lib/php5/sess_fmg9nc8fg0i6pi4mg28pejup13, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: controllers/nav.php

Line Number: 5

Jasmientje - Volg hier haar spannende avonturen
About Gallery Services Contact
Inloggen

Hoera, het is geboren.

Jasmientje staat samen met haar vader naar Britney te kijken, want die staat sinds twee dagen weer apart van hen. Nans komt samen met haar mama binnen, maar vandaag stormen ze niet op de korrels af. Ze zijn een beetje in de war, plots lijken ze terug wakker te schieten en komen toch op de emmertjes met korrels afgelopen. Nans heeft het wel opgemerkt en voelt zich een klein beetje zenuwachtiger worden... "Zou Britney al bevallen kunnen zijn?" Met kloppend hart stapt ze binnen en controleert de stal: niets.

"wanneer wordt het geboren?", vraagt de mama aan Nans. " Het zou vandaag kunnen zijn of ten laatste maandag." Ze geven hooi en korrels, dan gaan ze samen weer naar binnen om iets lekkers te eten en te drinken. "Het zou best wel eens geboren kunnen worden als wij weggaan," zegt de mama. "Ja, dat kan," antwoordt Nans. De mama vertelt verder: "Want ik zag haar duwen tegen de muur en ze liet een prot."

Binnen in huis genieten Nans en haar mama van een wijntje en heerlijk puur eten met veel groentjes. Plots stuurt Goudlokje een sms met de vraag: "Is het al geboren?" Nans antwoordt dat er nog niets geboren is, maar wordt plots zenuwachtig, want misschien is het ondertussen wel al geboren? Daarom maakt ze zich klaar om naar buiten te gaan kijken, alleen. "Als je niet terugkomt, dan weet ik dat het geboren is," zegt de mama.

Nans ziet Britney uit haar stal naar buiten kijken, omdat er iemand aankomt, "het zal wel niet geboren zijn dan..." Voor alle zekerheid zal ik toch maar eens tot in de stal kijken, denkt Nans. En dan schrikt ze heel erg hard. Want in de stal staat een piepklein lammetje. Hoelang zou het geboren zijn? En zou er nog een komen? Maar dan ziet Nans de placenta op de grond liggen, dat wilt zeggen dat er geen meer komt. O, wat jammer, maar eentje, maar zo klein, maar... alle dieren rondom hen zien er aan de grond genageld uit. Opeens staat daar dan dat nieuwe leventje, uit het niets verschenen, je hart slaat enkele tellen over, heel je ademritme raakt de tel kwijt en je lijkt wel te zweven... Alsof je van de ene op de andere seconde met je binnenkant leeft en je ziel op aarde daalt.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_fmg9nc8fg0i6pi4mg28pejup13, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: Unknown

Line Number: 0

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5)

Filename: Unknown

Line Number: 0