A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): open(/var/lib/php5/sess_fjlk2j5uaudscf1njmiui9iuv2, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: controllers/nav.php

Line Number: 5

Jasmientje - Volg hier haar spannende avonturen
About Gallery Services Contact
Inloggen

Onder de warmtelamp.

Het is nog winterweer buiten en de avond valt al snel. Dan blijven Tommeke en z'n mama helemaal alleen achter in de stal,... dat vindt Nans heel eng. Het is zo moeilijk los te laten en enkel te kunnen hopen dat het goed zal aflopen. De warmtelamp biedt bescherming voor de koude en de vochtigheid, zodat het kleintje niet afkoelt. Maar wat als er roofdieren zouden langskomen? Marters, vossen, roofvogels,... Tommeke zou zelfs niet weten dat zij een gevaar vormen, dat zijn leven in gevaar is. Hij zou ze liefdevol en nieuwsgierig, open van geest in de ogen kijken en dan genadeloos pijn gedaan worden. Enkel al die gedachte foldert Nans met maagpijn. En iedere ochtend bonkt haar hart bij iedere stap die ze tot aan de stal zet harder en harder, omdat ze Tommeke niet ziet. Hij ligt dan helemaal in een hoekje verscholen net naast de ingang. Vertrouwen op iets waarvan je weet dat het ook kan mislopen, hoe gek is dat eigenlijk?

Nans vertrouwt erop dat het lammetje de nacht telkens goed doorkomt en dat ze hem op het laatste nippertje wel achter de deurwand zal terugvinden. Maar weet dat het ook verkeerd kan aflopen. We vertrouwen erop dat we niet ziek worden, op straat geen ongeluk krijgen en ons vliegtuig niet zal neerstorten. Wat een zot gegeven is het eigenlijk op iets te vertrouwen waarvan je weet dat het misschien een kwestie van geluk of ongeluk is. Erop vertrouwen dat dingen goed aflopen in het leven, zelfvertrouwen, ... je hebt het nodig om iedere dag weer positief en sterk te starten en (of) door te gaan. Maar eigenlijk is het meer loslaten en hopen op het beste, hopen dat je geluk hebt, want het leven zelf heb je nooit 100% onder controle.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_fjlk2j5uaudscf1njmiui9iuv2, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: Unknown

Line Number: 0

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5)

Filename: Unknown

Line Number: 0