A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): open(/var/lib/php5/sess_rhgaiberhc2iecfcint3kdlen5, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: controllers/nav.php

Line Number: 5

Jasmientje - Volg hier haar spannende avonturen
About Gallery Services Contact
Inloggen

Eerste stapjes buiten de stal.

Het pasgeboren lam blijft de allereerste dagen nog veilig in de stal wachten en volgt de mama niet mee naar buiten. Maar vandaag wagen Tommeke en zijn mama het erop. Mama Britney staat op een dikke meter van de staldeur opening verwijderd en Tommeke staat tactisch opgesteld tussen haar en de opening in. Ook al graast ze op wat hooihalmpjes, haar ogen kijken strak gefocust rond naar al wat er gebeurt rondom hen. Ontspannen eten kan je dit niet noemen, het is rustgevend, ze straalt veel zelfvertrouwen en kracht uit. Zo kan haar kindje op haar steunen om de eerste stappen te zetten in die grote wereld, zonder angst, maar ook niet onbeschermd of zonder begeleiding.

Tommeke stapt en kijkt, maakt zelfs een klein mini vreugdesprongetje. Dan zoekt hij terug steun bij de mama, een paar seconden niet flink en zelfstandig hoeven zijn, even iemand die voor jou zorgt. Iemand die van je houdt en de zorgen even overneemt. Iemand die je kan vertrouwen om goed voor je te zorgen. Want er is zoveel om aan te denken, niet te vergeten, te voorzien... als je voor het eerst iets doet in je leven. Dat even mogen loslaten en veilig uitrusten geeft weer kracht en vertrouwen om terug opnieuw op pad te gaan en verder te gaan dan ooit tevoren. Tommeke huppelt voorzichtig tot achter de hoek van de stal en de mama volgt. De mama kijkt en laat haar steun en aanwezigheid voelen, de mama zegt "doe maar, ik ben er voor jou als je me nodig hebt'.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_rhgaiberhc2iecfcint3kdlen5, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: Unknown

Line Number: 0

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5)

Filename: Unknown

Line Number: 0