A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): open(/var/lib/php5/sess_q364nefgbl2qlf5fvt1slm99f6, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: controllers/nav.php

Line Number: 5

Jasmientje - Volg hier haar spannende avonturen
About Gallery Services Contact
Inloggen

Tommeke begroet iedereen.

Tommeke begroet iedereen die met hem komt kennis maken. De eerste dagen aarzelde hij heel eventjes om dichterbij te komen, maar hij is zo nieuwsgierig! Hij durft veel meer dan Jasmientje toen die vorig jaar net geboren was. Zou dat komen doordat hij een jongetje is? Zijn jongetjes dan toch stoerder en onbevreesder dan meisjes? Of zijn ze gewoon dommer? Want Tommeke heeft niet voor niets zijn naam gekregen. Hij is nog altijd een dommerikske, want Jasmientje die kon helemaal zelf drinken vanaf dag 1. En Tommeke moet nog steeds de speen van zijn mama in de mond geduwd krijgen. Hij is een echte wilderik, bijt in de speen en de uier van de mama, maar niet op de juiste plek. Jasmientje deed dat altijd heel behendig en snel.

Na enkele dagen aarzelt Tommeke zelfs niet meer, hij duwt tegen je aan of springt tegen je op, hij zoekt steeds contact en laat je niet gerust. Toen Jasmientje zo jong was en nog lange tijd daarna, had je geluk als je haar kon strelen, zij liep meestal weg. Verstandig of bang? Wat is de waarheid van de twee?

Men zegt wel dat bij mensen meisjes veel meer dingen in verband brengen met elkaar en alles in hun hoofdje één groot netwerk is dat voortdurend aan het denken is. Terwijl dat mannen dat helemaal niet zo zouden doen en makkelijker handelen zonder nadenken over oorzaak-gevolg. Wie weet is dit bij de bokjes ook het geval en zijn ze helemaal niet stoerder ;-)

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_q364nefgbl2qlf5fvt1slm99f6, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: Unknown

Line Number: 0

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5)

Filename: Unknown

Line Number: 0