A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): open(/var/lib/php5/sess_3drdm3lptfgm6rj70ag4l6glb3, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: controllers/nav.php

Line Number: 5

Jasmientje - Volg hier haar spannende avonturen
About Gallery Services Contact
Inloggen

Tommeke wordt groot.

Tommeke groeit als kool en ook zijn horentjes. Zo snel dat die groeien! Hij is nog maar 6 weken oud als ze naar de dierenarts gaan om de horens te verwijderen en toch is de dierenarts nog een beetje boos: "Jullie hadden veel sneller moeten komen, die horentjes zijn al veel te groot." Nans en Goudlokje begrijpen niet waarom ze op hun donder krijgen, want toen ze de vorige keer met Jasmientje belden op 5 weken leeftijd, toen zei de dierenarts dat ze niet met een plat lam mochten langskomen. Het wordt dus weer een zware operatie, maar een lammetje op minder dan 6 weken een volledige verdoving geven, dat is toch ook een risico? Nadat de operatie gelukt is geeft de dierenarts toe dat er inderdaad nog maar een klein koppie overblijft. Tommeke heeft volgens hem al op jonge leeftijd een hele snelle hoorngroei. Nans en Goudlokje hebben nog niet genoeg ervaring om dat in te schatten.

Tommeke is overal wel snel in, hij eet nu al hooi, hij eet al een klein beetje korrels, ... Maar melk drinken wil hij niet uit een emmertje. Ondertussen is hij wel al lenig en flink genoeg om zelf de speen te vangen en de melk te zuigen. Zijn mama blijft wel niet zomaar netjes staan om hem te laten drinken. Hij moet slim zijn en zijn kans grijpen als ze aan het eten is.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_3drdm3lptfgm6rj70ag4l6glb3, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: Unknown

Line Number: 0

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5)

Filename: Unknown

Line Number: 0