A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): open(/var/lib/php5/sess_2oa7b2lqs10onqgqnf4ekn08k4, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: controllers/nav.php

Line Number: 5

Jasmientje - Volg hier haar spannende avonturen
About Gallery Services Contact
Inloggen

Jasmien wil niet met Tommeke spelen.

Als Nans de geiten hun korrels gaat brengen, ziet ze plots dat Tommeke bij Peter en Jasmien in de ren zit. Mama Britney is helemaal zenuwachtig en ongerust, weet niet wat te doen. Want ze kan de deur niet opendoen voor Tommeke om terug te komen. "Hoe ben jij hier geraakt?", vraagt Nans aan het lammetje. Maar die antwoordt natuurlijk niet. Tussen de twee rennen staat een hek met houten spijlen, de kleine deugniet is er vast tussendoor kunnen klimmen omdat hij nog zo klein is. Dan moet er wat extra beveiliging tussen vastgemaakt worden.

De grote bok Peter is best wel vriendelijk voor Tommeke, maar bij Jasmientje moet het lammetje uit de buurt blijven. Wat raar? Waarom is Jasmien niet blij met een nieuwe vriend? Ze buigt dreigend haar hoofd en duwt het lammetje weg , "laat me met rust!".

Nans gaat Tommeke pakken en terug naar Britney brengen, zijn mama. Haar spenen en uier stonden nog nooit zo opgezwollen, hard en groot te wachten. Dat komt omdat Tommeke al vele uren niet meer bij haar kon drinken. Nu zal Britney wel blij zijn als Nans en Tommeke samen de spanning laten weggaan. Tommeke drinkt aan de linkerspeen en Nans melkt de rechterspeen in haar emmertje.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_2oa7b2lqs10onqgqnf4ekn08k4, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: Unknown

Line Number: 0

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5)

Filename: Unknown

Line Number: 0