A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): open(/var/lib/php5/sess_gkd4ppk49oj3por12hcbndpo15, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: controllers/nav.php

Line Number: 5

Jasmientje - Volg hier haar spannende avonturen
About Gallery Services Contact
Inloggen

Honing heelt de wonden.

Oei, oei, oei wat is dat voor iets vies? Peter heeft een grote ontsteking aan zijn oor. Hij zal waarschijnlijk ergens blijven achter haken zijn met zijn oormerk. Wat erg, het ziet er verschrikkelijk uit en het wordt al donker. De dierenarts gaat niet genoeg meer kunnen zien en zo een grote bok krijgt Nans niet in de auto naar de dierenarts. Dan maar de moderne middelen, ze neemt een foto om snel mee naar de dierenarts te rijden.

Alle geiten moeten een oormerk dragen, dat is verplicht door de wet. Daarop staat een nummer waarmee je de eigenaar kan terugvinden. Maar soms blijven die dingen wel eens achter iets hangen en kan er een ernstige verwonding ontstaan wanneer de geit zichzelf terug probeer los te trekken. Net zoals oorbellen of piercings bij de mensen.

De dierenarts zegt dat ze een wond helende zalf moeten aanbrengen, maar als ze die niet liggen hebben, dan is honing ook goed. Honing? Jaja, honing! Honing heeft bijzondere eigenschappen die wonden kunnen genezen.

Het is niet zo makkelijk om een sterke bok te verzorgen, je moet er minstens met twee personen voor zijn en met drie is nog beter. Omdat het zo vies is, haalt Nans er maar latex handschoenen bij. Moeder en twee tienerdochters doen de honing op het oor en maken de wonde proper, de bok gaat wild te keer, maar ze blijven hem de baas, wat niet makkelijk is met zo'n sterk mannetje en stukken hoorn op zijn kop. Girlpower!

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_gkd4ppk49oj3por12hcbndpo15, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: Unknown

Line Number: 0

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5)

Filename: Unknown

Line Number: 0