A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): open(/var/lib/php5/sess_3jgvbghuvgi48urgnbtje0keh1, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: controllers/nav.php

Line Number: 5

Jasmientje - Volg hier haar spannende avonturen
About Gallery Services Contact
Inloggen

Jasmientje zwanger?

"Wat zie ik nu?", denkt Nans, "Jasmientje heeft plots een uier gekregen... die had ze tot voor kort nog niet." En kleine speentjes, ze gaat eens voelen en houdt haar bij de halsband stil. Jazeker, er komt zelfs melk uit als ze die speentjes masseert. Dus, die enkele keren dat Peter de deur kon openmaken met zijn hoorns, en dat ze met mekaar tijd konden besteden, hebben ze er meteen gebruik van gemaakt te koppelen, met een zwangere dochter als resultaat.

Dat is bij geiten heel anders dan bij mensen, die kijken niet zo naar wie is mijn vader of moeder of dochter of zoon om sex te hebben. Dat betekent niets voor hen behalve: een bok is een man en een mieke is een vrouw en dat is voldoende. Er zijn geen huwelijken of samenlevingscontracten, geen regels onder mekaar wie seks met wie heeft. Het betekent ook niets romantisch voor hen. Mensen maken regels voor mensen en we doen het allemaal op de één of de andere manier. Jasmientje en Peter hebben allebei beslist en gekozen voor elkaar en dat is het allerbelangrijkste, niemand is gedwongen geweest van hen beiden een grens te overschrijden die ze niet wouden. Ook ieder mens bepaalt zijn eigen grenzen en jouw vrijheid stopt waar die van een ander begint of eindigt.

Nu weten we wel niet precies wanneer de zwangerschap begonnen is, dus moet Jasmientje alle dagen goed in de gaten gehouden worden. Lang kan het niet meer duren, omdat ze iets kleverigs verliest uit de vagina en omdat er al melk uit de spenen komt. Die buik is wel heel erg dik, als je voor haar staat zie je een bult links en een bult rechts. Langs haar linkerkant voelt ze de ene keer duidelijk een hoofdje bewegen en de volgende keer hoefjes trappen. Wat is dat zalig om te ervaren, dit is zo een mooi stukje van het leven, dat ze er met volle teugen gulzig van wilt genieten.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_3jgvbghuvgi48urgnbtje0keh1, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: Unknown

Line Number: 0

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5)

Filename: Unknown

Line Number: 0