A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): open(/var/lib/php5/sess_qjhugim4gh9scea099rbssco54, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: controllers/nav.php

Line Number: 5

Jasmientje - Volg hier haar spannende avonturen
About Gallery Services Contact
Inloggen

Romeo & Juliette

Het tweede lam is nog maar net geboren en ligt in een plas met bloed. De moeder bijt het beschermende vlies stuk en likt haar baby proper. Het is nat van het vruchtwater en alles ziet er heel slijmerig en glibberig uit. Het eerstgeboren lam is al wat meer opgedroogd en werd al helemaal afgelikt door mama Jasmientje.

En dan gebeurt er iets wat Nans heel diep raakt en ontroert. Het eerste lammetje dat veel groter en sterker lijkt, maar nog niet kan rechtstaan, sleept op zijn voorste poten zijn hele lijfje vooruit op weg naar zijn zus of broer. Je zou er haast van huilen, zo ontroerend het is om te zien hoe dat lammetje alles doet om bij de andere te geraken. Die andere die vanuit de buik mekkerde "waar ben je?" en waarop hij met gemekker antwoordde. Dit is ware liefde en verbondenheid, ver weg van alle geënsceneerde liefdesdrama's op TV. Op het einde komt ie mee in de plas bloed terecht en glibbert tot bij broer/zus om uiteindelijk likjes te geven en het hoofdje beschermend over de kleinere te leggen. Niets houdt hem tegen...

Nans en haar mama voelen allebei dat het eerste sterke lam de broer moet geweest zijn, die alles deed om bij zijn kleinere zus te geraken en haar te beschermen. En als Nans gaat controleren, ja dan is dit ook de waarheid en niets anders dan de waarheid. Liefde en zorgzaamheid bestaan echt, laat deze broer en zus het bewijs zijn hiervoor. Puurdere reality kan je niet krijgen, een kwartier op aarde, belangeloos, nog door niets of niemand beïnvloed behalve een intens verlangen te zorgen voor de andere, de kleinere, kleine zus... Wat een instinct, wat een man!

Goudlokje wil hem graag Romeo noemen en zusje Juliette. Hoe zouden we haar dat kunnen weigeren?

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_qjhugim4gh9scea099rbssco54, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: Unknown

Line Number: 0

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5)

Filename: Unknown

Line Number: 0