A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): open(/var/lib/php5/sess_a84slq0lta35rs0e4n49vhc5n3, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: controllers/nav.php

Line Number: 5

Jasmientje - Volg hier haar spannende avonturen
About Gallery Services Contact
Inloggen

Happy Family

Jasmientje is zelf helemaal alleen geboren, geen broer of zus, net zoals Tommeke. Dat is toch helemaal anders als je samen in een buik bent opgegroeid tegen mekaar aan, samen alles beleven voor de eerste keer, samen durven, iemand om tegenaan te knuffelen, iemand om mee te spelen.

Het is ook heel anders om naar te kijken, je ziet meteen een familie, iets anders dan moeder en kind. Niet dat 1 lammetje zielig is, want het krijgt wel alle aandacht. Maar meerdere lammetjes die tegen mekaar en de mama aan knuffelen, dat ziet er wel veel warmer uit, letterlijk en figuurlijk.

Jasmientje stond er enkele maanden geleden plots helemaal alleen voor, mama en Sikje die zo plots stierven. En Britney die erbij kwam, die was ook niet echt aardig tegen haar. Ze hadden regelmatig ruzie, Jasmientje was heel flink, maar eenzaam en niet meer die vrolijke meid van toen. Ze was zo plots de liefde van haar mama kwijt en de steun van Sikje was ook weggevallen.

Jasmientje zal wel nog niet vergeten zijn dat haar eigen mama enkele maanden geleden stierf. En ook het trauma van Sikje, de wijze geit die altijd leiding gaf en alles wist, te zien sterven... dat is iets dat ze nooit zal vergeten. Maar die nieuwe familie bij haar die helpt haar hierbij, die doet haar deugd. De zorgen voor de baby's doen haar aan andere dingen in het leven denken, mooiere dingen, belangrijkere dingen waarvan ze gelukkig wordt. De lammetjes zijn zo schattig en vrolijk dat haar gemoed er ook van opfleurt en haar pijn doet verdwijnen. Het verdriet mildert dag na dag, Jasmientje is veranderd en een nieuw leven begonnen.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_a84slq0lta35rs0e4n49vhc5n3, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: Unknown

Line Number: 0

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5)

Filename: Unknown

Line Number: 0