A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): open(/var/lib/php5/sess_3sg91egmh9d588vvk7qsra2iu2, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: controllers/nav.php

Line Number: 5

Jasmientje - Volg hier haar spannende avonturen
About Gallery Services Contact
Inloggen

De eerste keer...

De eerste keer... de eerste keer is vaak de beste keer, de mooiste keer, en al de rest wordt een vergelijking met iets uniek en puur. Ervaren zonder te weten dat je iets gaat ervaren laat je zintuigen in alle vrijheid zonder angst en zonder verwachting ontdekken. Je voelt wat je hoort, wat je ziet, wat je voelt en wat je ruikt. De tweede keer heb je over deze ervaring al heel wat gedacht en beslis je misschien zelf van het te gaan ervaren, doe je het opnieuw. En dat is helemaal iets anders dan zonder verwachtingspatroon te voelen.

Romeo en Juliette voelden vanmorgen hun eerste zonnestralen en ze vonden het zalig. Totaal ontspannen genieten ze van die bijzondere zalige zon op hun lijfjes en in hun oogjes. Broer en zus bij elkaar beleefden nog maar net het grote avontuur van geboren te worden. Na de pijn en de angst vonden ze mekaar weer terug uit de buik van mama. Ze hebben een mama die hen aflikt, ze hebben heerlijke melk geproefd, ze knuffelen mekaar, ze ruiken mekaar, ze genieten... voor het eerst een zon te zien en een zon te voelen. Het is zo mooi, de warmte doet zo deugd op je lichaam, ze maakt je blij.

Een kleinere groep mensen of dieren vindt de eerste keer helemaal niet leuk, wordt angstig van voelen of niet meer denken of niet meer handelen zoals altijd. Een slimmerik uit die groep heeft al door dat andere mensen hier wel van kunnen genieten. En vaak vinden zij dat niet leuk iets te missen wat anderen wel kunnen. Soms worden zij zo jaloers dat ze anderen hun geluk proberen te ontnemen en soms krijgen ze angst, angst om anders te zijn, angst om niet goed genoeg te zijn, nog meer angst voor een eerste keer.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_3sg91egmh9d588vvk7qsra2iu2, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: Unknown

Line Number: 0

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5)

Filename: Unknown

Line Number: 0