A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): open(/var/lib/php5/sess_i1s04nc60ki9eg92td76gihe04, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: controllers/nav.php

Line Number: 5

Jasmientje - Volg hier haar spannende avonturen
About Gallery Services Contact
Inloggen

De papa's van de baby's

"Hey, er is een eerste kuikentje bij één van mijn vrouwen geboren en het is van mijne kameraad", komt het fiere Krielcochin haantje vertellen. "Er moeten nog eitjes uitkomen, want ons hennetje zit er nog steeds op te broeden. En ik denk dat er ook eentje van mij zal geboren worden".

Peter lacht trots naar de haan en antwoordt: "Ja, deze twee lammetjes zijn van mij alleen. Maar veel kunnen we niet doen dan wachten tot onze sterke vrouwen ze gezond laten geboren worden. En eten geven kunnen we ook al niet. Ze troosten is me ook nog nooit gelukt. Maar ik ben wel super fier op Jasmientje en mijn eigen lammetjes. Britney is ook een supersterke mama en Tommeke behandel ik precies als mijn eigen zoon. Maar ik weet niet wie de papa is."

De haan denkt even na en spreekt: "Ja, sterke flinke vrouwen, ik ben zo blij met onze vrouwen, super trots op hen, wat die kunnen, dat zouden wij nooit kunnen. Zij geven ons nieuw leven, waar we zo trots op kunnen zijn, zeker als we het samen gemaakt hebben. Maar wat kunnen we dan wel doen als vader voor ons baby's? Ik wil toch ook belangrijk zijn en iets doen, anders kan ik toch niet fier zijn op mezelf?"

"Ik ben ook zo trots en dat ik eigen lammetjes rondlopen heb dankzij haar. Wat ik doe om fier op mezelf te kunnen zijn is alles geven wat ik zelf kan geven om haar te helpen of hen te beschermen. Want ik ben veel sterker en ik moet niet voor de baby's zelf zorgen, dus ik heb er ook de tijd voor. En voor de kleintjes maak ik tijd vrij als ze met me willen spelen. Ik ben wel een lieve en leuke papa, maar ook streng als het nodig is, nee is nee." Peter kijkt naar het haantje en vraagt: "Wat is volgens jou een goeie papa?"

Maar voor het haantje antwoorden kan, komen Britney en Jasmientje er tussen en zeggen: "Weet je wat van jou een goeie papa maakt? Dat je ons als mama zo vaak een complimentje geeft en fier op ons bent. Dat je toont en zegt dat je ons zo graag ziet. Want dat doet zo'n deugd, die liefde en bewondering van jou als papa van onze kinderen is onvervangbaar."

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_i1s04nc60ki9eg92td76gihe04, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: Unknown

Line Number: 0

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5)

Filename: Unknown

Line Number: 0