A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): open(/var/lib/php5/sess_8qbd3qdlbbhgldfatqthere972, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: controllers/nav.php

Line Number: 5

Jasmientje - Volg hier haar spannende avonturen
About Gallery Services Contact
Inloggen

Waakhonden.

Er loopt een hondje tussen de geiten, zo is er maar eentje die dat hier doet. Het is een Noorse Buhund en die voelt zich heel gelukkig als ze buiten is en iets aan het doen is dat nuttig is voor de plek waar ze woont. Zo is er natuurlijk heel veel te doen op een groot stuk grond met kippen, eenden, geiten en paarden... Van 's morgens vroeg tot 's avonds laat loopt ze het hele domein af te controleren. Indringers zijn absoluut niet gewenst en zeker geen die eten komen stelen van de andere dieren, zoals de ratten en de muizen. Die kan ze als de beste ruiken en vangen!

Ze heeft ook nog een vriendin, een Sint-Bernard, om haar hierbij te helpen. Want met die haar kolossale poten graven ze samen nog sneller een put om het ongedierte weg te jagen. Maar die kan niet zo snel overal op en af tussen- en onderdoor, ze kan ze ook minder goed opsporen met haar neus. Zo hebben ze allebei hun sterke kant, want de Sint-Bernard houdt vooral de geiten in de ren, zodat ze niet gaan ontsnappen. En dieven krijgen ook geen kans om op de grond te komen zonder haar tegen het lijf te lopen.

Niemand heeft tegen de twee honden gezegd of gevraagd om deze taken te vervullen 24u/24u dag na dag. Ze doen het omdat ze zich ertoe geroepen voelen, ze deden spontaan waar ze goed in waren. En pas achteraf merkten ze de waarde van hun bijdrage door zelf het resultaat te appreciƫren, zichzelf te waarderen, een knuffel of een prijzend woordje van degene rondom hen. Waardoor ze zich gelukkig voelden, omdat ze deel uitmaakten van iets moois, iets moois dat liefde heet.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_8qbd3qdlbbhgldfatqthere972, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: Unknown

Line Number: 0

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5)

Filename: Unknown

Line Number: 0