A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): open(/var/lib/php5/sess_coo72jov4nhe2oucvp782m7tv7, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: controllers/nav.php

Line Number: 5

Jasmientje - Volg hier haar spannende avonturen
About Gallery Services Contact
Inloggen

Roofvogels helpen ons.

De Noorse Buhund staat er niet alleen voor om de muizen en ratten weg te houden. Zo vliegen hier ook nog vogels rond die heel wat nuttig werk verrichten. Soms hoor je een buizerd vliegen en die ziet er heel impressionant uit met zijn grote vleugels. Die kan heel wat ongedierte en klein wild vangen dat teveel rondloopt en schade aanricht. De geitjes zijn er allemaal blij mee, opgeruimd staat netjes. Zelf werden ze nog nooit aangevallen...

Maar de kippen moeten hier wel opletten... en daarom zijn de mensen wel eens boos op roofvogels, de vossen, de marters en andere roofdieren, want die vermoorden hun kippen. Gelukkig zijn de kippen hier meestal slim genoeg om te schuilen tussen de geiten, in de bomen, hagen en bosjes. Want Nans is maar al te blij met al die andere ongewenste diertjes die de buizerd ook opeet als die er teveel zijn. Zo waren er veel te veel duiven... en dat heeft die buizerd even netjes geregeld.

Natuurlijk jagen die roofvogels omdat ze honger hebben en dat is niet het geval voor de hond. Die krijgt eten genoeg en die eet ook niet op wat ze vangt. Die doet het gewoon omdat haar plicht roept!

Zo loopt Nans sinds kort ook rond met een uil bij de geiten, een tamme uil. En die krijgt ook eten genoeg, die gaat niet jagen. Die komt net zoals de andere dieren hier de mensen helpen. Net zoals alle geitjes hier groot en klein al heel wat mensen terug vrolijk gemaakt hebben. Zo staat iedereen hier ten dienste van het algemeen goed...

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_coo72jov4nhe2oucvp782m7tv7, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: Unknown

Line Number: 0

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5)

Filename: Unknown

Line Number: 0