A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): open(/var/lib/php5/sess_l03ctqk0lo5e57hiabd0rqhco6, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: controllers/nav.php

Line Number: 5

Jasmientje - Volg hier haar spannende avonturen
About Gallery Services Contact
Inloggen

Romeo en Juliette mogen niet meer drinken!

Als Romeo wilt drinken krijgt hij een trap en Jasmientje loopt ook weg van Juliette. Waarom doet ze nu zo gemeen? Ze was al de hele tijd zo'n lieve mama en het laten drinken was een makkie, regelde ze helemaal zelf.

Maar inderdaad, dan ziet Nans het, allemaal kloven en er is bloed te zien. Dat ziet er niet goed uit. De lammetjes mogen niet meer bij Jasmientje drinken want blijkbaar overdrijven ze of bijten ze in haar spenen. Zo kan het niet meer genezen en zal nog verder ontsteken.

Daarom bedenken Goudlokje en Nans een oplossing, want de lammetjes moeten wel melk blijven drinken. En als ze nu stoppen bij Jasmientje te drinken en de mama wordt ook niet gemolken, dan zal de melkproductie ook stoppen. Dus, zit er maar één ding op, zo snel mogelijk een papfles voor lammeren kopen en Jasmientje melken.

De eerste keer is een fiasco, want Romeo begrijpt er niets van en wil die tut niet in zijn bekje. Goudlokje moet hem vasthouden op haar schoot en Nans de mond open trekken om die speen erin te duwen. Wat een gedoe en Juliette die begrijpt er ook geen snars van. De speen wordt op enkele dagen tijd kapot gebeten, maar eens ze het doorhebben zijn ze niet meer te stoppen. "Ik wil! Het is mijn beurt!" Ze kunnen nauwelijks hun beurt afwachten en strijden om de melkfles.

Goudlokje vindt het eigenlijk wel leuk, want lammetjes drinken geven is best schattig. "Nu gaan ze mij heel graag zien...," zegt ze.

Het vraagt enkele weken rust en een goeie zalf voor de spenen van Jasmientje weer helemaal genezen zijn. Telkens Goudlokje melkt zit er bloed op haar handen, dat is zielig, maar toch moet je voorzichtig verder melken. Dan komt alles binnenkort weer goed met de spenen en de melk.

Zou Goudlokje vanaf nu altijd een flesje willen geven?

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_l03ctqk0lo5e57hiabd0rqhco6, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: Unknown

Line Number: 0

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5)

Filename: Unknown

Line Number: 0