A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): open(/var/lib/php5/sess_0qhg2u0s77vl58f29s6ljphgv7, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: controllers/nav.php

Line Number: 5

Jasmientje - Volg hier haar spannende avonturen
About Gallery Services Contact
Inloggen

Flinker dan je dacht.

Tommeke is ondertussen een hele flinke jongen geworden. Toen dat de twee nieuwe lammetjes Romea en Juliette na hem geboren werden, leek hij plots geen lammetje meer, maar al een heel kereltje.

Nochtans, toen hij geboren werd en zo'n lange tijd erna leek hij een arm scharminkeltje dat steeds hulp nodig had met drinken. En nu... is hij zo zelfstandig geworden. Dat is een aangename verrassing. Hij heeft zijn plaatsje ingenomen in de groep onder de oudste bok en bij zijn mama, hij doet dat zo rustig. Hij gedraagt zich vrolijk en sociaal naar mensen toe, met plagende kopstoten in je poep. Maar zijn uitstraling en gedrag is zo stabiel en hij weet zich steeds aan alles aan te passen. Hij eet korrels, hij eet hooi, hij graast op de weide, hij lokt geen ruzies uit, maar is ook niet bang.

Tommeke kijkt, leert en aanvaardt alles zoals het is. Fysiek is hij een grote flinke jonge geworden. Zijn horentjes zijn pijnloos verwijderd en die plekjes zijn prima genezen ondertussen. Het merkteken hangt fier te pronken aan zijn oor. Het is zo een lammetje dat ik me totaal geen zorgen meer over maak. Drinkt hij nog melk bij de mama? Dat zou kunnen ... waarom niet af en toe een slokje nemen?

Zo kunnen je kinderen je ook op een bepaalde dag verbazen, eerst van die magere witte arme schaapjes zijn, waarbij je bang bent dat ze het nooit gaan redden in de toekomst. En later blijken die soms net uit te groeien tot zeer gezonde stabiele en gelukkige mensen die alles uit hun toekomst halen. En die net door hun fysieke en mentale zwakte de noodzakelijkheid ervaren en de verantwoordelijkheid namen om op jonge leeftijd iets aan die zwakke kant te doen. Ze leren zichzelf te aanvaarden, positieve punten te waarderen en aan te pakken wat ze willen veranderen. Kinderen die een grote bereidheid voelen om hieraan te werken, te leren en te evolueren, maken het sprookje van het "Lelijke eendje" dat een prachtige zwaan werd helemaal waar.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_0qhg2u0s77vl58f29s6ljphgv7, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: Unknown

Line Number: 0

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5)

Filename: Unknown

Line Number: 0