A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): open(/var/lib/php5/sess_ikj1sb04i5tborolemjl2ktkq6, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: controllers/nav.php

Line Number: 5

Jasmientje - Volg hier haar spannende avonturen
About Gallery Services Contact
Inloggen

Peter is de man.

Peter ziet er gelukkig uit in zijn grote kudde geitjes. Hij ziet er nu een echte man uit met die vrouwen en al die kleintjes om hem heen. De rust en het zelfvertrouwen stralen van hem af, ontspannen en geïnteresseerd dartelt hij op je af. Maar dat niet alleen, als de onwetende lammetjes streken krijgen en zijn korrels proberen af te nemen, is hij helemaal niet zo agressief als je zou verwachten. Het lijkt wel alsof hij alles met een knipoog erbij neemt, omdat hij zich zo goed in zijn vel voelt. Het zijn wel deugnieten en ze durven nogal, maar de energie van hun levenslust doet hem deugd.

Wat een verschil met de maanden toen Peter zo alleen was en rouwde om Heidi en Sikje die gestorven waren. De lammetjes zorgen voor een hele andere sfeer in de groep geiten. Ze zijn schattig, ondeugend, komen in problemen, maar Peter heeft nu ook een functie als vader, hij kan voor hen zorgen, zijn leven heeft meer betekenis gekregen. De dagen worden terug ingevuld met idee├źn en activiteiten van verschillende persoontjes in plaats van verveling en eenzaamheid. Trots is hij als grote sterke man en hij hoeft er helemaal niet veel voor te doen eigenlijk. Alleen al zijn leeftijd, ervaring en volwassen lichaam zijn voldoende om de man te zijn met de grootste uitstraling. Concurrentie is er nog niet...

Nu de zomer is aangebroken mag Peter met de ganse kudde terug op de groene weide grazen. Niet meteen alle dagen omdat zijn maagje wel moet wennen aan het verteren van dat verse groen. Nans laat ze wennen met halve dagen. En dat is niet het enige gevaar op de weide. Nog niet zo lang geleden zijn de lammetjes doodziek geworden van de Rododendron die ze makkelijk konden opeten. Bijna waren de lammetjes gestorven, dagenlang aten ze niet meer, groen schuim kwam uit hun bekjes. Ook de coniferen en taxus die vlakbij groeien, kunnen de geitjes van sterven als Nans en haar familie niet hun best doen om de geitjes ervan gescheiden te houden.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_ikj1sb04i5tborolemjl2ktkq6, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: Unknown

Line Number: 0

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5)

Filename: Unknown

Line Number: 0