A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): open(/var/lib/php5/sess_f35dhmqt1lh5sc598rbvuh6g44, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: controllers/nav.php

Line Number: 5

Jasmientje - Volg hier haar spannende avonturen
About Gallery Services Contact
Inloggen

Peter valt niet aan.

Concurrentie is er nog niet... omdat Tommeke en Romeo nog veel te klein zijn. Maar wat zal het later worden als zij groter worden. Vooral Romeo waarvan de horens niet zijn weggenomen wordt dan de sterkste op dat vlak. Maar is het wel zo dat de bok met de beste horens de baas wordt? Het duurt niet meer zo lang en er breekt weer een periode aan waarin de bokken de sterkste bok willen zijn en de meest aantrekkelijkste door een geur af te scheiden bovenaan de kop.

De rust zal vanaf augustus gedurende enkele maanden verdwijnen, omdat Peter zich dan anders zal gaan voelen. Dat zijn de wetten van de natuur die dan hun werking doen. Dan wil hij de goedkeuring van de vrouwtjes krijgen en zal de rust plaats maken voor de onrust van de prestatie en zullen de vrouwtjes zijn hoofd op hol brengen.

Peter zijn horens zijn ondertussen toch wel heel grappig terug beginnen groeien langs één kant. Het is niet echt mooi, maar het is wat het is. Belangrijker dan zijn uiterlijk is toch wel zijn karakter en dat hij niet teveel vast komt te hangen in de draad van de omheining.

Peter wordt graag geaaid, maar laat zich niet graag vasthouden. En als hij zijn hoefjes moet laten knippen of een inenting moet krijgen, zoals gisteren, dan bedenken Nans en Goudlokje een plannetje. Hij mag dan ook eens het melkhuisje binnenkomen, want alle geitjes willen in het melkhuisje gaan. In het melkhuisje zijn er immers altijd geitenkorrels, dus het is haast vechten om als eerste binnen te mogen. Als ze hem dan snel opsluiten en Goudlokje hem bij de halsband vastgrijpt, stribbelt hij wel even tegen, maar wordt nooit boosaardig. Nochtans, het is toch een beangstigende situatie in een kleine ruimte voor hem. Zelfs met horens langs 1 kant zou hij hen heel veel pijn kunnen doen en verwonden. Nans en Goudlokje staan fysiek veel zwakker. Maar hij doet het niet, het is zijn keuze om niet te ver te gaan ook al is hij bang. Omdat hij die grens niet over wilt gaan, omdat het niet hoort, omdat hij hen vertrouwt…???

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_f35dhmqt1lh5sc598rbvuh6g44, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: Unknown

Line Number: 0

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5)

Filename: Unknown

Line Number: 0