A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): open(/var/lib/php5/sess_i3mrfaifp4ft9ljv9v08c5te32, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: controllers/nav.php

Line Number: 5

Jasmientje - Volg hier haar spannende avonturen
About Gallery Services Contact
Inloggen

Een identiteit.

Het is zover, iedereen weet nu wie Romeo en Juliette zijn. Ze hebben een eigen halsbandje gekregen, hun allereerste. Hoe schattig! Roze voor Juliette en stoer zwart voor Romeo. En in hun oortje kregen ze een oormerk gepiercet. Als ze nu verloren lopen, weet iedereen wie deze geitjes zijn....

Eu, neen toch niet, niemand weet wie deze geitjes zijn, maar wel "van wie" ze zijn. Op onze identiteitskaart staat onze naam, adres en kunnen we bewijzen "wie we zijn", niet "van wie" we zijn. Bij dieren maakt hun identiteit niet veel uit, wel van wie ze zijn en om ze aan de eigenaar terug te bezorgen. Eigenlijk hebben ze geen eigen plek op deze wereld zoals wij mensen. Ze zijn een bezitting, vaak een nummer... dat voelt best wel raar.

Goudlokje heeft de oormerkjes erin gepiercet, omdat het moet van de wet. Nans hield de hoofdjes vast. Het deed maar heel even pijn, maar toch vonden ze het verschrikkelijk om te moeten doen.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_i3mrfaifp4ft9ljv9v08c5te32, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: Unknown

Line Number: 0

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5)

Filename: Unknown

Line Number: 0