A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): open(/var/lib/php5/sess_vok4ralvgm18cct2244d1s9ja0, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: controllers/nav.php

Line Number: 5

Jasmientje - Volg hier haar spannende avonturen
About Gallery Services Contact
Inloggen

Wij hebben hoorns!

Juliette en Romeo, de twee kleintjes van de kudde. Het blijft vreemd hoe Romeo er als een kind uitziet en Tommeke al een jongen is. Enkele weken later werden ze geboren en toch zo'n groot verschil. Zelfs de hoorns van Romeo laten hem niet ouder lijken. Het zijn dus niet de hoorns die de man maken, Tommeke heeft een heel andere uitstraling en zijn lichaam oogt gewoon mannelijker.

Wat zijn ze schattig, die kleintjes met hun hoorns, afwachten hoe het in praktijk gaat verlopen. Af en toe blijven ze met hun hoorns achter de omheining in schapendraad hangen en dan schreeuwen ze moord en brand om geholpen te worden.

Romeo is de eerste die er in slaagt om Britney, de leider van de groep op afstand te houden en zich niet te laten wegjagen bij het hooi. Dat heeft hij wel te danken aan zijn hoorns.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_vok4ralvgm18cct2244d1s9ja0, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: Unknown

Line Number: 0

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5)

Filename: Unknown

Line Number: 0