A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): open(/var/lib/php5/sess_c0ro6s6e0f3foho29tib3ctvh3, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: controllers/nav.php

Line Number: 5

Jasmientje - Volg hier haar spannende avonturen
About Gallery Services Contact
Inloggen

Afwisseling

Nu de houten poortjes enkele uren per dag opengezet worden naar een grote weide en een bos krijgen de geitjes afwisseling. De eerste dagen durven ze haast het bos niet in te gaan, heel voorzichtig maar enkele meters ver. Maar algauw genieten ze ervan totaal andere blaadjes en takjes te proeven, brandnetels en andere kruiden, ... dat hebben ze bij de stallen niet groeien. Het weggetje doorheen een bos is echt heel spannend en daarna komen ze op nog een heel andere open vlakte uit. Daar zien ze in de verte andere paarden grazen en komen mensen voorbij gestapt of rijden fietsers.

Zo eng als ze het de eerste dagen vinden, eens zo leuk vinden ze het de volgende dagen. Peter is in topvorm, hij schuurt zijn hoorns stoer aan de struiken. Iedereen dartelt vrolijk rond. Moest het alle dagen zo zijn het hele jaar door, dan was het waarschijnlijk niet zo speciaal geweest. En het bos en de weide zijn de witte tuinmannen heel dankbaar, anders zou het totaal verwilderen en overwoekeren.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_c0ro6s6e0f3foho29tib3ctvh3, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: Unknown

Line Number: 0

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5)

Filename: Unknown

Line Number: 0