A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): open(/var/lib/php5/sess_lt4g7j8fuk2orjo6g8fsd914v3, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: controllers/nav.php

Line Number: 5

Jasmientje - Volg hier haar spannende avonturen
About Gallery Services Contact
Inloggen

Teveel bokken

Oei, Tommeke is echt een mannetje aan het worden. Hij begint tussen zijn hoorns bovenaan een geur af te scheiden en heel z'n kop ziet er lelijk grijs door. Het mooie fiere witte kopje heeft plaats gemaakt voor enkele maanden een vuile kop. Niets aan te doen, dat is de natuur bij de Saanengeiten.

Zij kunnen niet het hele jaar door lammetjes maken, enkel van augustus tot februari maar. En met die geur die zij afscheiden maken ze de vrouwtjes helemaal dol en vruchtbaar.

Tommeke springt al af en toe achteraan op zijn moeder, maar weet nog niet wat hij moet doen.

Nu moet er wel een beslissing genomen worden. Terug lammetjes laten maken of niet en wie met wie? De tijd is gekomen om koppels te maken en anderen uit mekaar te houden. Dat is niet leuk natuurlijk, voor niemand niet.

Eigenlijk zijn er nu teveel bokken, Nans zou er twee kunnen verkopen en eentje houden, of twee houden voor alle zekerheid. Maar wie moet er dan verkocht worden? Peter die er eerst was of de kleintjes die hier geboren werden? Niemand wilt graag vertrekken. Zou het de bokken kunnen lukken om enkele maanden in vrede met elkaar apart te leven? Want Nans heeft nog melk genoeg en nog geen nieuwe lammetjes nodig. Ze wilt het wel proberen....

Romeo mag nog bij zijn mama Jasmientje blijven totdat hij ook in een man verandert... dan zal ook hij naar de mannen moeten verhuizen.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_lt4g7j8fuk2orjo6g8fsd914v3, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: Unknown

Line Number: 0

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5)

Filename: Unknown

Line Number: 0